Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürHP Imagine 2023’de öne çıkanlar

    HP Imagine 2023’de öne çıkanlar

    HP, sürdürülebilir büyümeyi desteklemek ve gelişen hibrit bir dünyayı güçlendirmek için çığır açan çözümler sunuyor. Bu hedefle HP, Kişisel Sistemler, Baskı Sistemleri ve İş Gücü Çözümleri alanlarındaki en yeni ürün ve hizmetlerinin kutlandığı ilk HP Imagine etkinliğine ev sahipliği yaptı.

    Etkinlikte, HP’nin veri bilimcilerini güçlendirme ve yapay zeka uygulayıcılarının hayal gücünü besleme vizyonu, Z by HP AI Studio tarafından desteklenen bir yapay zeka iş istasyonu platformunun lansmanıyla hayat buldu. HP ayrıca, gerçekten hibrit yaşam tarzları için tasarlanmış bilgisayarlar yaratma hedefinden yola çıkarak dünyanın en yenilikçi hepsi bir arada tasarımı olan HP Envy Move All-in-One PC ve Envy Spectre Fold’u tanıttı. Şirket, HP Managed Collaboration Services, Workforce Central ve yapay zeka ile geliştirilmiş Proactive Insights’ı piyasaya sürerek hibrit ofisler için hizmet ve çözümler sunmaya devam ediyor.

     

    HP, şirketin hibrit dünya için tasarlanan en son çığır açan yeniliklerinin kutlandığı ilk HP Imagine etkinliğine ev sahipliği yaptı. HP Imagine 2023’te şirket, yaşama, çalışma ve hayal kurma biçimlerimizde devrim yaratmak üzere tasarlanan 20’den fazla yeni cihaz ve hizmeti tanıttı.

     

    HP Inc. Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Enrique Lores, “HP teknolojisi müşterilerimizin yaşamlarında giderek daha önemli bir rol oynuyor ve biz de şaşırtıcı yeni deneyimler yaratmak için inovasyonumuzun gücünden yararlanmaya devam ediyoruz” diyerek şunları ekledi: “Tanıtımını yaptığımız ürün ve hizmetler, daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunurken işlerin yapılma şeklini yeniden hayal etmenin yeni yollarını yansıtıyor.”

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN