Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunFilm gibi: Tek oturuşta bitirebileceğiniz oyunlar!

    Film gibi: Tek oturuşta bitirebileceğiniz oyunlar!

    Oyunlar, günün stresini atmak veya bazen sadece eğlenmek için başına oturduğumuz şeylerdir. Bazı oyunların ve özellikle açık dünya oyunları bitirme süreleri çok uzun olabiliyor. Bu da haliyle vakti olmayan, bir boş günüm var onda da bir oyun bitireyim diyen insanlar için pek iyi olmuyor. Böyle insanlar için bir ilaçla geldik; işte tek oturuşta biten oyunlar!

    Oynama süresi kısa ama eğlenceli, tek oturuşta biten oyunlar!

    Outlast

    Hala gözde korku oyunlarından biri olan 2013 yapımı Outlast, hem korkutucu atmosferi hem de kovalama mekaniği ile oyuncuları içine çekiyor. Cinayete meyilli hastalar tarafından istila edilen psikiyatri hastanesindesiniz. Bir gazeteci olarak mekanı araştırmaya ve çekim yapmaya gidiyorsunuz. Burada düşmanlarınıza saldıramıyorsunuz. Tek bir amacınız var o da hayatta kalmak. Ana hikayeye odaklanırsanız oyunun oynama süresi 5 saat. Yani isterseniz bir gecede bitirebilirsiniz.

    LIMBO

    Limbo, “Ormanın ortasında uyanan isimsiz bir çocuğun bilinmezliğe yaptığı yolculuk!” şeklinde özetlenebilir. Arafta; cehennemin hemen kıyısında, tuzaklarla dolu bir evrende verilen mücadeleyi konu alıyor. Oyunun bitirilme süresi 4 saat. İlgi çekici atmosferi ve ses efektleriyle Limbo’nun etkisinden birkaç gün çıkamayabilirsiniz. Listenin devamı için 2. sayfaya geçebilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN