Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelGüncelleme desteği biten tüm Xiaomi modelleri!

    Güncelleme desteği biten tüm Xiaomi modelleri!

    Xiaomi, güncelleme konusunda en hareketli şirketlerden biri konumunda. Ürün yelpazesinin bir hayli geniş olması nedeniyle sürekli güncelleme haberleriyle karşılaştığımız firma, aynı zamanda diğer üreticiler gibi donanımsal açıdan yeni sürümleri çalıştırması pek de mümkün olmayan modellerin yazılım desteğini sonlandırıyor. Bunları da EOS listesi adı altında belirli aralıklarla kullanıcılarla paylaşıyor. Peki an itibariyle güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri hangileri?

    Güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri

    Xiaomi güncelleme konuda kimilerinin takdir ettiği kimilerinin eleştirdiği bir şirket. Satışa sunduğu akıllı telefonlarına genellikle iki yıl yazılım desteği veriyor. Aynı zamanda resmi web sitesindeki güncelleme desteği biten cihazların yer aldığı EOS listesini de belirli aralıklarla güncelliyor.

    Güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri

    Xiaomi’nin EOS listesine eklenen telefonlar bundan böyle MIUIAndroid veya güvenlik güncellemelerini alamayacak. Ancak şirket yine de kapıyı tamamen kapatmıyor. Zira ciddi bir güvenlik açığı tespit edilmesi durumunda artık desteklenmeseler bile güncelleme alacaklar. Bu kapsamda kısa bir süre önce Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Redmi Note 9 Pro, Redmi 9C ve Redmi Note 10 5G ilgili listeye eklendi.

    Bu gelişmenin ardından liste tekrar şekillendi. Güncelleme desteği biten tüm Xiaomi modelleri için diğer sayfaya geçebilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN