Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaYouTube rekoru daha da geliştirildi

    YouTube rekoru daha da geliştirildi

    Video izleme ve paylaşım ağı YouTube’da en çok aboneye sahip kanal PewDiePie. İsveçli YouTuber ’in kanalı, 40 milyonuncu abonesini de geride bırakmayı başararak 2013 yılından beri elinde bulundurduğu rekorunu ulaşılması çok daha zor bir noktaya taşıdı. 40 milyon abone, Kjellberg’in kendi ülkesininin nüfusundan dahi daha fazla. Bulgaristan, Portekiz, Yunanistan, Norveç, Polonya gibi ülkelerin nüfusları da 40 milyonun altında.

    Ünlü isim geçtiğimiz aylarda da 10 milyar video görüntülenme sayısını geride bırakarak bu alanda da rekor kırmayı başarmıştı. 26 Ekim 2015 tarihi itibarıyla 40 milyon 46 bin aboneye sahip olan kanalın istatistikleri bir hayli çarpıcı. Örneğin günde 20 binin üzerinde yeni abone tarafından takip ediliyor…

    youtube-multimillionaire-pewdiepie-im-tired-of-talking-about-how-much-money-i-make

    YouTube’un en çok kazanan isimlerinden Felix Kjellberg, daha çok let’s play tarzı videoları ile tanınıyor. Videolarında prodüksiyona büyük önem veren namı diğer PewDiePie, eğlenceli anlatımı, pozitif enerjisi ve karakteristik ses tonu (ve hatta çok daha yaratıcı ses tonları) ile dikkat çekiyor. Dünya üzerinde birçok YouTuber’ın rol model olarak aldığı Kjellberg, oyun sektörüne dair gelişimin ve artan ilginin de önemli bir noktası.

    Ünlü YouTube kanalının sahibi yeteneklerini farklı alanlarda da sergilemeyi planlıyor. Bunlar arasında The Walking Dead’in yapımcıları tarafından geliştirilen bir internet dizisinde rol alacak olması öne çıkan gelişmeler arasında. Söz konusu internet dizisi YouTube Red üzerinden takip edilebilecek. YouTuber’ın videolarından birini haberin devamında izleyebilirsiniz.

    Oyun ve YouTube dünyasına dair gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz.

    [vsw id=”IrZm1CUydzo” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN