Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelBahar temizliği için kullanılabilecek akıllı teknolojiler

    Bahar temizliği için kullanılabilecek akıllı teknolojiler

    Bir su gibi akıp gidiyor zaman. Buz gibi havası ile esip gürleyen, bizleri adeta tir tir titreten kış mevsimine hüzünle veda ederken, diğer taraftan çiçeklerin açtığı, hava sıcaklığının arttığı ve kuşların zevkle öttüğü ilkbahara merhaba diyoruz. Tabii ilkbahar denince akla ne geliyor? Siz anladınız konuyu…

    İlkbahar mevsiminin yaklaştığı bu dönemde temizlik hazırlıkları başladı. Bu kapsamda kullanılacak malzemeler de hazırlandı. Peki bu yıl bir değişiklik yaparak kendinizi çok fazla yormadan bahar temizliğini akıllı teknolojilere bırakmaya ne dersiniz? Siz değerli MediaTrend okuyucularımız için bahar temizliği için kullanılabilecek akıllı teknolojileri bir araya getirdik…

    Robot süpürgelere ne dersiniz?

     

    Gelişen teknolojinin en büyük ürünlerinden biri de şüphesiz robot süpürgeler. Elektrikli süpürgelerin belirli bir algoritmaya bağlı olarak herhangi bir insan müdahalesi olmadan çalışan türü olarak adlandırılan bu akıllı süpürgeler, bahar temizliği sırasında en büyük rollerden birini üstlenerek evinizi köşe bucak temizleyecektir. 

    Peki ya hava temizleme cihazları?

    İlkbaharın gelmesi ile doğal olarak polen gibi alerjenler de etrafta cirit atmaya başlayacak. Bu durum, alerjisi olan kişiler için adeta şüphesiz bir işkence olacak. Ancak gelişen teknolojinin bir diğer ürünü hava temizleme cihazları ile bu durumun bir nebze olsun önüne geçebilme imkanınız var. Havadaki zararlı organizmaları yok eden bu cihazlar, sigara ve yemek kokusu başta olmak üzere tüm kokuları yok ederek sizleri ilkbaharın vermiş olduğu o ferahlama hissi ile baş başa bırakacak. 

    Baharlık kıyafetleri hem yıkayan hem de kurulayan çamaşır makineleri mi?

     

    İlkbahar temizliğinde baharlık kıyafetlerin kesinlikle dolaplardan çıkması ve yıkanması gerekiyor. Aynı zamanda kirlilik durumuna göre koltuk kılıfları ve perdelerin de sıraya konması gerekebilir. Peki bu yıl bir farklılık yaparak yıkanması gereken eşyaları hem yıkama hem de kurulama özelliği bulunan kurutmalı çamaşır makinelerine atmaya ne dersiniz? Bu sayede tek bir tuşa basarak yıkama ve kurutma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. 

     

    Ütüleri de unutmayalım

     

    Bir evin olmazsa olmazlarından biri de ütüdür kesinlikle. Elbiselerin gardropta dümdüz ve adeta kağıt gibi durması, o evde ilkbahar temizliği yapıldığının en büyük göstergelerinden biridir. Bu elbiseler bir de gelişen teknoloji ile birlikte yetenekli ve akıllı hale getirilen ütülerle ütülenirse, işte o zaman tadından yenmez.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN