Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımDakikalar içinde tükenen Oppo Find N teste girdi!

    Dakikalar içinde tükenen Oppo Find N teste girdi!

    Satış rakamları ile dikkat çeken katlanabilir ekranlı Oppo Find N zorlu bir sağlamlık testine sokuldu. Popüler YouTube kanalı JerryRigEverthing kanalında farklı aşamalardan geçirilen telefonun sağlamlık testinden geçtiği söylenebilir. Oppo’nun bu cihazı diğer markaların katlanabilir ekranlı telefonlarıyla kıyaslandığında çok daha küçük bir tasarımla bizleri karşılıyor.

    Oppo farklı konseptlere sahip cihazlar üzerinde çalışmaya devam ederken en son katlanabilir ekranlı modelini piyasaya sürdü. Teknoloji dünyasında büyük ses getiren akıllı telefon yaklaşık 1.500 dolarlık bir fiyat biçilmesiyle de dikkat çekmişti. Cihaz söylenene göre sınırlı sayıda satışa çıktı ve o andan itibaren 5 dakika içinde tükendi.

    Oppo Find N çıktığı günden bu yana dikkat çekiyor

    Büyük oranda talep gören cihaz, dayanıklılık testinden de alnının akıyla çıktı. Oppo Find N,  JerryRigOppo Find N-00Everything’in keskin ve sivri uçlu cisimlerle cihazı çizmeye çalışması, çakmak ile yakması ve bu kapsamda sıcaklığa dayanması için zorlu testlerden geçti. Menteşe yapısının da nasıl çalıştığını gösteren inceleme videosunda Jerry, cihazın arasında kum ve küçük toprak parçalarından oluşan bir avuç molozu da koyuyor. Bu halde bile cihazın menteşeleri sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

    Cihazın ekranı sivri uçlu cisimlerle çizilse de telefonun kameraları bu kadar kolay çizilmedi. Oppo’nun yeni cihazının fiyatı genel olarak eleştirilse de ilerleyen süreçte katlanabilir ekranlı cihazların çok daha uygun fiyatlı olabileceği söyleniyor.

    Katlanabilir iPhone yolda mı, neler biliyoruz?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN