Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMIUI 13 global güncellemesi popüler model için çıktı!

    MIUI 13 global güncellemesi popüler model için çıktı!

    Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden Xiaomi, yeni arayüzü MIUI 13’ün dağıtımına istikrarlı olarak devam ediyor. Geçtiğimiz ay tanıtılan ve hemen akabinde Çin’deki modeller için dağıtıma sunulan güncelleme, şimdi ise global olarak kullanıcılara ulaşmaya başladı.

    Kararlı beta yapılarıyla birkaç model için yayınlanan MIUI 13 güncellemesi, kısa süre önce Xiaomi’nin popüler modellerinden Redmi Note 10 için çıktı. Mi Pilot test kullanıcılarıyla sınırlı güncelleme, birkaç hafta içinde herkese ulaşmaya başlayacaktır.

    Redmi Note 10, MIUI 13 güncellemesini aldı

    MIUI 13 güncellemesi, kararlı beta olarak Mi Pilot kullanıcılarına ulaşmaya başladı. V13.0.3.0.SKGMIXM yapı numarasına sahip olan güncelleme, 2.6 GB tam paket boyutuyla geliyor.

    Kullanıcılar TWRP aracılığıyla söz konusu güncellemeyi beta sürüme kayıtlı olmadan da indirebilir. Sizler de Redmi Note 10 cihazınızda MIUI 13 global sürümü deneyimlemek için buraya tıklayarak güncellemeyi indirip, ardından cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.  Ancak bu güncellemeyi yüklemek için ROM yükleme konusunda bilgi sahibi olmanız gerektiğini de unutmamakta fayda var. Aksi taktirde güncellemenin OTA yoluyla telefonlarınıza gelmesini beklemek de yerinde bir karar olacaktır. Peki MIUI 13 güncellemesi neler sunuyordu?

    MIUI 12.5′ kıyasla Xiaomi, MIUI 13 güncellemesiyle birlikte tespit edilen yüzlerce hatayı giderdi. Lansman sırasında 400 hatayı düzelttiğini açıklayan şirket, kullanıcıların artık daha akıcı bir arayüz deneyimi yaşayacağının da sözünü verdi. Buna ek olarak tasarım tarafında da bir takım arayüz değişiklikleri yapıldı. Ayrıca yeni eklenen widget’lar da, MIUI 13’ün getirdiği en önemli özelliklerden biri olabilir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN