Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunLogitech G435 İnceleme

    Logitech G435 İnceleme

    Oyuncu kulaklığı konusu her geçen gün kullanıcılar için daha konforlu ve daha çeşitli bir hale geliyor. Çeşit bazında ışıklı ya da renkli kısmını bir kenara ayıracak olursak, rahat, konforlu, hafif ve kablosuz olarak niteleyeceğimiz kısımları ile öne çıkan ürünler dikkatimizi çekiyor. Tarzından ödün vermeyenler için konforlu seçenekler sunan Logitech G markasının Logitech G435 kablosuz oyuncu kulaklığı inceleme konuğumuz.

    Siyah tonlardan ve kablolardan kurtulup daha rahat bir oyun ve müzik deneyimi yaşamak isteyenler için tasarlanan Logitech G435 bizi farklı ve havalı renk seçenekleri ile birlikte karşılıyor. G435 Lightspeed kablosuz oyun kulaklığı herkesin kablo konusunda yaşadığı tabuları kırmak için deneyimleyebileceği en iyi seçeneklerden bir tanesi. Logitech’in Lightspeed teknolojisi ile güçlendirdiği donanımlarının kendi ürün ailesinden bile daha iyi konuma geldiğini yıllar içerisinde görmüştük. Ürünlerini her zaman bir adım öteye taşımaya yönelik geliştirme çalışmaları yapan firma bizi bir kez daha şaşırtmayı başarıyor.

    Lightspeed ve Bluetooth teknolojisi ile birlikte daha fazla özgürlüğü ürünün merkezine alan Logitech G, hafif ve konforlu olmasına özenle yaklaştığı, gün boyunca oynamaya odaklandığı G435 ile kendinizi ifade edebileceğiniz 3 farklı renk seçeneğini de beraberinde size sunuyor. LIGHTSPEED, yüksek performanslı ses yanıtı, güçlü bağlantı ve uzun pil ömrü ile oynamanızı sağlayan bir oyun sınıfı kablosuz bağlantıdır. Tümü 10 metreye kadar kullanım mesafesine sahip. LIGHTSPEED’i bilgisayar, Mac, PlayStation 4 ve PlayStation 5 üzerinde kullanabiliyorsunuz.

    Logitech G435 tek şarj ile 18 saat çalma süresini size sunuyor. 18 saat kullanım süresine ek olarak sadece 165 gram ağırlığında olan kablosuz kulaklık ile uzun saatler boyunca kafanızda yokmuşçasına hareket edebilirsiniz.

    Kulaklığın yastıkları uzun kullanımlar için özel olarak tasarlanmış. Kulağınızı ferah tutacak bir şekilde nefes alabilir kumaş ile kaplanmış ve hafızalı köpükten üretilmiş. Yapısal olarak daha iyi duymaya yönelik geliştirilen bu adım ile birlikte etrafınızdaki gürültü düzeyine göre arkaplan gürültünüzü de absorbe edebiliyor. 40 mm’lik ses sürücüleri ile birlikte Discord sertifikalı Dolby Atmos, Tempest 3D AudioTech ve Windows Sonic ile uyumluluğu üst seviyede.

    Baktığımızda çoğu gamer kulaklığının kafamızda kocaman durduğunu, o kadar abartı çizgiler ile gamer olmanın birinci kuralının devasa bir kulaklığın verdiği güç ile oyunları kazandığımıza kadar giden espri konularına kadar uzanabildiğini biliyoruz. Bu konuda sağolsun Logitech firması kafası küçük olsun büyük olsun her türden oyuncuya rahatlıkla uyum sağlayabilecek, muazzam bir tasarımı ortaya çıkartmışlar.

    Teknik Özellikler

    • Ağırlık: 165 gram
    • Boyutlar: 163×170×71 mm
    • Ses Sürücüleri: 40 mm
    • Frekans yanıtı: 20 Hz – 20 kHz
    • Empedans: 45 Ohm (pasif)
    • Hassasiyet: 83,1 dB SPL/mW
    • ses düzeyi: <85 dB’de isteğe bağlı sınırlayıcı ile <100 dB
    • Çalma süresi: 18 saat
    • Şarj bağlantı noktası: USB-C
    • Şarj kablosu: USB-A/USB-C

    KABLOSUZ KULLANIM MESAFESİ

    • LIGHTSPEED USB alıcı veya Bluetooth aracılığıyla 10 metreye kadar

    Fiyat performans olarak uzun yıllar kullanabileceğiniz, gittiğiniz her yere götürüp farklı cihazlara da bağlayabileceğiniz seçenekleri ile Logitech G435 önümüzdeki dönem için oldukça popüler olacak gibi görünüyor.

    Logitech G435 ilginizi çekti ise buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN