Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiTiny Tina’s Wonderlands’ın yıldızlarla dolu oynanış fragmanı çıktı

    Tiny Tina’s Wonderlands’ın yıldızlarla dolu oynanış fragmanı çıktı

    Gearbox Entertainment ve 2K’nın 25 Mart 2022’de PC ve konsollara gelecek olan yepyeni nişancı oyunu için ön siparişler açıldı…

    2K ve Gearbox Entertainment, Tiny Tina’nın zihninden yağmacı nişancı türüne yeni bir giriş olan Tiny Tina’s Wonderlands için yepyeni bir fragman yayınladı. Fragman, hayranların oyuna ilk bakışını içeriyor ve büyü, karakter yaratma ve masa üstünden esinlenilen Overworld gibi yepyeni mekanikleri ortaya koyuyor. Fragman ayrıca ilk kez all-star ünlü oyuncu kadrosunu da sergiliyor.

    Ayrıca 2K ve Gearbox, Tiny Tina’s Wonderlands’in, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation5, PlayStation4 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC’de 25 Mart 2022’de çıkış yapacağını duyurdu.

    Ön siparişler tüm platformlarda mevcut ve oyunu ön sipariş veren tüm oyuncular, bir zırh olan Golden Hero Armor Pack’i alacak. Bu oyun içi eşya, tüm platformlardaki tüm sürümler için mevcut.

    Tiny Tina, kuralların nadiren geçerli olduğu olağanüstü bir fantezi dünyasındaki rehberiniz ve yapımda hepsi uçsuz bucaksız bir Overworld ile birbirine bağlı olan görkemli şehirleri, nemli mantar ormanlarını, önsezi dolu kaleleri ve daha fazlasını keşfediyorsunuz.

    Çevrimiçi çok oyunculu veya yerel bölünmüş ekranda tek başınıza hikayenin keyfini çıkarabileceğiniz yapımda en fazla üç arkadaşınızla bir çoklu oyun deneyimi de mümkün. Ganimetleri paylaşabiliyor veya en parlak ganimeti almak için acele ediyorsunuz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN