Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GeneliPhone 13 serisi, rengarenk ve yepyeni görüntüleriyle sızdırıldı!

    iPhone 13 serisi, rengarenk ve yepyeni görüntüleriyle sızdırıldı!

    Apple’ın yeni iPhone’ları hakkında sızıntılar giderek artıyor. Eylül ayında tanıtılacak telefonlar için artık geri sayım başlarken, cihazların özellikleri ve tasarımları da tamamen netleşti denebilir.

    Aylardır birbirine benzer görüntüler, farklı renk seçenekleri ve daha pek çok sızıntısıyla ortaya çıkan iPhone 13 serisi, bu kez de tanıtım öncesi yeni renk seçeneklerine de gösteren görsellerle sızdırıldı. Bu görsellerin hepsi, tüm iPhone 13 serisini kapsıyor ve telefonların tasarımına yakından bakış atmamızı sağlıyor.

    iPhone 13 serisi, farklı renklerde gösterildi

    Bildiğiniz üzere iPhone 13 serisi, tıpkı iPhone 12’lerde olduğu gibi dört model olarak karşımıza çıkacak. Bunlar; iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerinden oluşacak. Telefonların ekranları , yine boyut olarak da iPhone 12 serisinin takip edecek. Raporlara göre cihazlar sırasıyla; 5.4, 6.1 ve 6.7 inç boyutlarla gelecek.

    Tanıtım tarihine doğru ilerlerken iPhone 13 serisinin en son ki tasarımını gösteren yeni resimleri sızdırıldı. Güvenilir kaynaklar tarafından sızdırılan bu resimler; iPhone 13 mini, iPhone 13, Pro ve Pro Max modelleri içeriyor.

    Daha önceki sızıntılarda da olduğu gibi iPhone 13 ve mini modellerin arka kısımları bazı değişikliklere sahip olacak. Önceki modele kıyasla bu telefonların arka çift kamera tasarımı yeni bir görünüme kavuşacak.

    Renklendirme tarafında da Apple, yeni iPhone’larında çeşitleri artıracak. Özellikle son yıllarda MacBook ve iMac modellerinde de yeni renkleri benimseyen üretici, bu stratejiyi muhtemelen yeni iPhone 13 ailesinde de gerçekleştirecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN