Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelHarmonyOS kullanıcı sayısı bir ayda rekor kırdı!

    HarmonyOS kullanıcı sayısı bir ayda rekor kırdı!

    Huawei’nin yeni ekosistemi HarmonyOS, geçtiğimiz ay gerçekleşen bir etkinlikte resmi olarak piyasaya sürüldü. Çinli üretici şu anda ülkesindeki kullanıcılara bu güncellemeyi beta olarak sunuyor. Ancak güncelleme henüz test aşamasında olmasına rağmen yine de milyonlarca kişi tarafından indirildi.

    HarmonyOS işletim sistemi, bilindiği üzere pek çok akıllı telefonda destekleniyor. Mate 40 serisinin yanı sıra orta segment modellerde bu işletim sistemini destekliyor. Dolayısıyla tüm bunlarda Huawei’nin yeni ekosisteminin daha fazla kitleye sahip olduğunu ortaya koyuyor.

    HarmonyOS 2.0 güncellemesi, bir ayda 25 milyon kullanıcıya ulaştı

    Huawei’nin kendi geliştirdiği HarmonyOS işletim sistemi, 2 Haziran tarihinde piyasaya sürüldü ve 69 model için destek getirdi. Şimdi ise aradan geçen bir ayın ardından güncel kullanıcı sayısı açıklandı. Buna göre Çinli üreticinin HarmonyOS 2.0 güncellemesi, tam bir ay içerisinde 25 milyon kullanıcıya ulaştı. Şu anda bu sayıyla övünen Huawei, ilerleyen günlerde daha geniş bir kitleye ulaşmayı bekliyor.

    Huawei’nin resmi planlarına göre üçüncü çeyrekte; Mate XS, Mate 20 serisi, Nova 6/7/8 serisi ve MatePad için güncellemeler yayınlanacak. Dördüncü çeyrekte ise; Huawei Smart Screen V serisi 2021, Smart Screen S serisi, Smart Screen X65, Mate 20 X serisi, P30 serisi, Mate X, Enjoy 20 serisi, Huaei Maimang 9, Huawei tablet ve Enjoy Tablet 2 modelleri de bu güncellemeyi kademeler halinde alacak.

    HarmonyOS’un ilk hafta kullanıcı sayısı 18 milyonu aştı

    Huawei’nin yeni ekosistemi en başından beri merakla bekleniyordu. Kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği bu güncelleme, piyasaya çıkmasından sadece bir hafta sonra 18 milyon kitleye ulaştı. Şimdi ise bir aylık rakamda bu sayı 25 milyona geldi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN