Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunThe Witcher: Monster Slayer 21 Temmuz'da mobil platformlara geliyor

    The Witcher: Monster Slayer 21 Temmuz’da mobil platformlara geliyor

    21 Temmuz’da mobil platformlarda erişime açılacak The Witcher: Monster Slayer’ın detayları…

    Pokemon Go tarzı bir oyun olan The Witcher: Moster Slayer, 21 Temmuz’da ücretsiz olarak mobil platformlardaki yerini alacak. Heyecanla beklenen oyunun, ilginç özelliklere sahip olduğu görülüyor. İşte oyun kapsamında yer alan özellikler…

    The Witcher: Monster Slayer oyuncularla buluşacak…

    The Witcher oyun serisinin üyelerinden biri olan Monster Slayer, mobil oyuncular tarafından heyecanla bekleniyor. Android ve iOS platformlara gelecek olan yapım, 21 Temmuz’da indirilebilecek.

    Ücretsiz bir şekilde indirilecek olan oyunun ön kaydı, şu anda Android cihazlar için Google Play Store’den yapılabiliyor. Birçok özelliğe sahip olan Monster Slayer, oyuncuların keyifli vakit geçirmeleri için pek çok seçenek vadediyor…

    https://www.youtube.com/watch?v=t82JBXf9MPw&feature=emb_title

    The Witcher: Monster Slayer’in ilgi çeken özellikleri

    CD Project Red’in mobil oyun stüdyosu Spokko tarafından geliştirilen Monster Slayer, biçok özelliğe sahip. Konum tabanlı bir oyun olan Monster Slayer, arttırılmış gerçeklik unsurlarını içeriyor. Bu nedenle oyunun Pokemon Go tarzında olduğunu söyleyebiliriz.

    Oyuncular, canavarlarla savaşmak için artırılmış gerçeklik modunu kullanabiliyor. Witcher evreninin gizemlerini keşfedecek olan oyuncular; sihirli işaretler, gümüş kılıç elde edebiliyor. Böylelikle oyunculara ilgi çekici bir oyun deneyimi sunuluyor.

    Pokemon Go sevenlerin ilgi ile takip ettiği oyun, birçok insana hitap edecek gibi duruyor. 21 Temmuz’da piyasaya çıkacak oyunun, The Witcher’in en yeni serisini olduğunu söyleyebiliriz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN