Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiRealme GT Neo Flash'in dudak uçuklatan özellikleri belli oldu

    Realme GT Neo Flash’in dudak uçuklatan özellikleri belli oldu

    Akıllı telefon üreticileri arasındaki rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle üst seviye cihazlarda oldukça yoğun yaşanan bu rekabet, pazara yeni üreticilerin katılmasıyla günden güne kızışıyor. Yarışa son katılan akıllı telefon üreticilerinden biri olan Realme, GT Neo Flash modeliyle rakiplerine fark atmaya hazırlanıyor.

    Oldukça etkileyici özelliklere sahip olan telefon, işlemcisinden şarj hızına kadar tüm detaylarıyla 2021 amiral gemilerine meydan okuyor.

    Realme GT Neo Flash hızlıca dolacak

    Mart ayında tanıtılması beklenen telefon, şirketin yeni nesil amiral gemisi olacak. Gücünü MediaTek‘in Dimensity 1200 işlemcisinden alacak olan Realme GT Neo Flash tam anlamıyla bir performans canavarı olarak karşımıza çıkıyor. Geçmişte Oppo Reno6 Pro ve Redmi K40 Gaming Edition‘da kullanılan bu işlemci özellikle 5G bağlantısı ve performansıyla dikkat çekiyor. RAM tarafında ise 12GB LPDDR4X bir bellek bizleri karşılıyor.

    Realme GT Neo Flash

    Samsung tarafından üretilen AMOLED ekran kullanan telefon,  6.43 inçlik boyutta 2400 × 1080 Full HD+ çözünürlük sunuyor. 120Hz tazeleme hızına sahip olan ekran, özellikle oyunlarda akıcı bir deneyim vaat ediyor. kamera tarafında da beklentileri kağıt üzerinde karşılayan GT Neo Flash, üçlü bir kamera dizilime sahip. Bunlar 64 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel geniş açı sensörü ve 2 Megapiksel derinlik kamerası. Telefonun ön tarafında baktığımızda ise 16 Megapiksel özçekim kamerası bizleri karşılıyor.

    Batarya tarafında da hayal kırıklığı yaratmayan GT Neo Flash, 4500 mAh büyüklüğünde bir pille geliyor. Günlük kullanım için oldukça yeterli olan bu pil, 65W hızında şarj olabiliyor. Kutudan Android 11 ile çıkan telefon, arayüz olarak Realme IU 2.0 kullanıyor. Kısa süre içerisinde tanıtılması beklenen cihazın fiyatının ne kadar olacağı ise şimdilik gizemini koruyor. 

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN