Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSamsung, yeni orta segment akıllı telefonu Galaxy A32’yi duyurdu

    Samsung, yeni orta segment akıllı telefonu Galaxy A32’yi duyurdu

    Samsung, 5G versiyonuna kıyasla bazı farklılıklar gösteren Galaxy A32’yi duyurdu…

    Samsung, geçtiğimiz ay duyurusunu gerçekleştirdiği Galaxy A32 5G modelinin bir başka versiyonu olan Galaxy A32’nin geleceğini duyurdu. Yeni model, 5G versiyonuna kıyasla bazı farklılıklar gösteriyor.

    Tasarım açısından bakıldığında geçtiğimiz ay duyurulan Galaxy A32 5G modeliyle aynı olan yeni A32, orta segment için oldukça iddialı olan teknik özellikleriyle dikkatleri çekti. Üstelik bu yeni modelin ülkemizde de satılması epey muhtemel.

    Yeni Galaxy A32 modelinin 6,4 inç büyüklüğünde FHD + Super AMOLED bir ekranla piyasaya çıkacağı öğrenildi. Bununla birlikte cihazın ekranının 90Hz yenileme hızına sahip olacağı ve Corning Gorilla Glass 5 ile korunacağı da gelen bilgiler arasında.

    Gücünü MediaTek Helio G80 işlemciden alacak olan telefon, 8GB’a kadar RAM ve 128GB’a kadar depolama alanına sahip olacak. Ek olarak 1TB’a kadar da SD kart desteğine sahip olacak. 5G modelinde işlemci olarak MediaTek Dimensity 720 tercih edilmişti.

    Cihazın arka tarafındaki dörtlü kamera sisteminde 64MP’lik ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera, 5MP derinlik ve 5MP makro kamera yer alıyor. Ön tarafında ise 20MP çözünürlüğünde kamera yer alacak. A32 5G’de kullanılan 48MP’lik ana kameranın, yeni modelde 5G’nin eksikliğini kapatmak adına 64’e yükseldiğini görüyoruz.

    Yeni Galaxy A32’nin 4GB RAM ve 64GB depolama sunan versiyonunu 270 dolardan satışa çıkması bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN