Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelSamsung'tan S21'e giden yolda değişimin videosu

    Samsung’tan S21’e giden yolda değişimin videosu

    Samsung’un akıllı telefon serüvenini yıllar içinde gözlemledik ancak şirket yeni akıllı telefonu Galaxy S21 tanıtılmadan önce yeni bir video yayımladı. Videoda ‘S’ telefon serisinin nasıl değişim geçirdiği gözler önüne seriliyor. Galaxy S ailesinin değişimini gösteren video S21’i fiili olarak içermese de göz kırptığını söylemek mümkün.

    Galaxy S21 tanıtılmadan önce son düzlük

    Samsung’un yeni amiral gemisi serisi olan Galaxy S21 için nefesler tutuldu. Ocak ayında tanıtılması beklenen telefon serisi için pek çok detay aslında belli oldu. Sızıntılar sayesinde; telefonun tasarım, teknik özellikler ve fiyatı hakkında fikir sahibi olduğumuz su götürmez bir gerçek olsa da tanıtıldığı ana kadar hiçbir şey resmiyet kazanmış değil. Telefon ailesi 14 Ocak 2021 tarihinde tanıtılacak.

    Samsung’un yayımladığı videoda ilk kez 2010 yılında karşımıza çıkan S serisinin yıllar içinde geçirdiği evrim ve kazandığı özelliklere vurgu yapılıyor. Örneğin, ekran ve gövde oranının daha iyi bir noktaya geldiğini gördüğümüz S serisinde, sıvı temasına karşı gelen ilk korumaya ve su geçirmemezlik özelliği kullanıcılara hatırlatılıyor. Kamera tarafında da her modelde değişin tasarıma yapılan gönderme ile birlikte kısa bir Samsung Galaxy S serisine çıkmış oluyoruz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN