Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelNokia yeni telefonları için sinyal verdi

    Nokia yeni telefonları için sinyal verdi

    Nokia akıllı telefon pazarında karşımıza bir süredir HMD Global markasıyla çıkıyor. Piyasaya yeni akıllı telefon modelleriyle çıkan Nokia’dan yeni telefonlar geliyor. Ortaya çıktığına göre Nokia, iki yeni telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

    Nokia iki yeni telefon piyasaya sürecek

    Akıllı telefon piyasası aldı başını gidiyor. Her geçen gün yeni ve farklı özelliklerde telefonları kullanıcılarla buluşturmaya devam eden teknoloji devleri, her bütçeden ve ihtiyaçtan insana alternatif oluşturuyor. Teknolojinin sevilen markalarından birisi olan Nokia da yeni bazı haberlerle gündeme gelmeye devam ediyor.

    Pil kapasitesi belli olan yeni Nokia modellerinden birisinin 5.000 mAhile bir diğerinin ise 4.500 mAh batarya ile karşımıza çıkması bekleniyor. Nokia’nın yeni aldığı sertifikalar ile netlik kazanan telefon modelleri, hakkında aslında çok fazla bilgi de henüz mevcut değil.

    Fotoğraf temsilidir.

    Telefonların da 6.3/6.4 veya 7.3 5G/ 7.4 isimleriyle karşımıza çıkması bekleniyor. Telefonlardan birisinin Snapdragon 690 işlemcisinden güç alması bekleniyorken, ekran tarafında 90 Hz veya 120 Hz ekran yenileme hızı beklentisi bulunuyor.

    Telefonların 64/ 48 ve 24 Megapiksel gibi kameralarla donatılması bekleniyor. Ancak yine de ilerleyen günlerde Nokia imzalı yeni telefonlar hakkında daha fazla detayın ortaya çıkması muhtemel görünüyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN