Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel4 yıllık Samsung telefona güncelleme geldi!

    4 yıllık Samsung telefona güncelleme geldi!

    Akıllı telefon satın alırken birçok bilinçli kullanıcı telefonlara gelen yazılım güncellemelerini de dikkate alıyor. Kullanıcıların gözünde yazılım desteği veren markalar ise daha değerli oluyor. Bu konunun farkında olan Samsung, eski amiral gemisi modellerine zaman zaman güncelleme vermeye devam ediyor. Samsung güncelleme ile eski bir amiral gemisini daha güvenli bir hale getirdi.

    Samsung güncelleme ile telefonunu daha güvenli hale getirdi

    2016 yılının başlarında  satışa çıkan Galaxy S7, 4. yaşını doldurmak üzere. 2016 yılında en güçlü ve etkileyici telefonlar arasında yer alan telefon Samsung tarafından unutulmadı. Bugün Samsung Galaxy S7 için Android güvenlik yaması güncellemesi yayımlandı. Bu güncelleme ile eski amiral gemisini kullanan kullanıcılar daha güvenli bir telefon kullanacak.

    Gelen güncelleme, Samsung Galaxy S7 için yeni bir özellik getirmiyor. Gelen güncelleme, telefonların daha güvenli olmasını ve kullanıcıların yazılımsal olarak güvende kalmasını sağlıyor. Eğer siz de bir Galaxy S7 kullanıcısıysanız, güncellemeleri takip etmenizi öneririz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN