Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürApple Fitness+ hakkında her şey

    Apple Fitness+ hakkında her şey

    Apple Watch için üretilen ilk fitness deneyimi olan ve bu yıl kullanıma sunulması planlanan Fitness+ duyuruldu. İşte detaylar…
    Apple Fitness+, Apple Watch’un elde ettiği ölçümleri akıllı bir şekilde birleştirerek doğrudan kullanıcıların iPhone, iPad veya Apple TV ekranında görselleştiriyor ve türünün ilk kişiselleştirilmiş antrenman deneyimini sunuyor. Yeni başlayanlardan adanmış egzersiz tutkunlarına kadar herkes, ilham verici birinci sınıf antrenörler tarafından sunulan ve tanınmış sanatçıların motivasyon yükselten müziklerinin eşlik ettiği stüdyo tarzı antrenmanlara erişebiliyor.
    Apple’ın Sağlık Teknolojileri fitness direktörü Jay Blahnik, “Apple Watch ile aktif olmayı ve aktif kalmayı sağlayan yeni yöntemlerle müşterilerimizi harekete geçirmekten büyük heyecan duyuyoruz,” diyor ve ekliyor: “Benzersiz antrenörlerden oluşan olağanüstü bir grup tarafından yönetilen ve her yetenek düzeyindeki kullanıcıya uygun şekilde tasarlanan farklı stüdyo antrenmanları ve yeni başlayanlardan fitness tutkunlarına kadar herkes için ulaşılabilir bir program sunuyor, aynı zamanda da istediğiniz yerde antrenman yapma esnekliği sağlıyor, yani burada herkes için bir şey var. Sunduğu benzersiz etkileşim, kullanım kolaylığı ve motivasyon ile Fitness+’ın Apple Watch ile yapılan antrenmanları bir üst düzeye taşıyacağından eminiz.”

    Akıllı Teknoloji ve Etkileşim

    Apple Fitness+ müşterilerin hızlıca bir sonraki antrenmanlarına geçmesine yardımcı olan kişiselleştirilmiş önerilerde bulunuyor ve Apple Watch ile antrenman boyunca motive kalmalarını sağlayan etkileşime dayalı ve cazip bir deneyim sunuyor.
    Özel bir öneri motoru kullanan Fitness+, daha önce tamamlanan antrenmanları dikkate alıyor ve akıllı bir şekilde, kullanıcıların en çok seçtiği antrenmanlarla eşleşen yeni seçenekler veya güncel rutinlerini dengeleyecek daha önce denenmemiş yeni antrenmanlar öneriyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN