Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelXiaomi Mi Note 10 Lite inceleme

    Xiaomi Mi Note 10 Lite inceleme

    Uygun fiyatlı telefonlar arasında tercih edilebilecek en iyi seçeneklerden bir tanesi olan Xiaomi Mi Note 10 Lite, bugünki inceleme konuğumuz oldu. Bu videomuzda Xiaomi Mi Note 10 Lite özellikleri kullanıcılara neler sunuyor yakından bakıyoruz.

    Xiaomi Mi Note 10 Lite özellikleri bizlere neler sunuyor

    MediaMarkt’ın internet sitesi ve mağazalarında satışa sunmuş olduğu telefon, kullanıcıları kutlu edebilecek özelliklere sahip. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

    Kullanıcıları mutlu edecek özellikler

    Telefon 6.47 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Telefonun sahip olduğu bu ekran, 1080×2340 çözünürlüğe sahip. AMOLED panele sahip telefonun ön kamerası, damla çentik şeklinde ekrana konumlandırılmış.  Telefon, içerisinde işlemci olarak Snapdragon 730G işlemcisi ile karşımıza çıkıyor. 8 çekirdekli işlemci, telefonun performansında büyük rol oynuyor.

    Telefon arkada 4 ve önde 1 olmak üzere toplam 5 kamerası var. Akıllı telefonun ana kamerası 64 megapilsel çözünürlüğündeyken, geriye kalan kameralardan geniş açılı kamera 8 megapiksel çözünürlüğe, makro kamera 2 çözünürlüğe ve son kamera olan derinlik algılayıcısı kamera da 5 megapiksel çözünürlüğe sahip. Ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

    Telefon, batarya tarafında ise 5260 mAh büyüklüğünde bir batarya ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca telefon 30W gücünde bir adaptör ile şarj oluyor. Bu güç telefonu 1 saat içerisinde şarj edebiliyor. Bağlantı tarafında ise telefon Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 ve NFC desteğine sahip.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN