Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelSony WH-1000XM4 özellikleri videoda ortaya çıktı

    Sony WH-1000XM4 özellikleri videoda ortaya çıktı

    Sony, önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlik için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. 6 Ağustos günü gerçekleştirilecek etkinlikte Sony WH-1000XM4 aktif gürültü önleyici özellikli kulaklık modeli karşımıza çıkacak. Tanıtıma kısa bir süre kala kulaklığın yeni bir videosu sızdırıldı.

    https://www.youtube.com/watch?v=gnxtvhlzTDw

    Sony WH-1000XM4 geliyor

    Ortaya çıkan tanıtım videosunda kulaklığın özelliklerine dair bazı detayları net bir şekilde görmüş olduk. Video tabii ki kulaklığın aktif gürültü önleyici özelliğine vurgu yaparak başlıyor. Kalabalık ve oldukça fazla sesin olduğu metroda, Sony WH-1000XM4 kulaklığını takan bir yolcu anında ortamdan soyutlanıyor. Bir diğer dikkat çeken detay ise artık birçok kablosuz kulaklıkta gördüğümüz dokunmatik sensör. Bu sensör sayesinde kulaklığın sağına dokunarak sesi artırmak mümkün. Sony WH-1000XM4 sahip olduğu sensör ile birlikte kulaklığın kulağa takılı olup olmadığını algılayabiliyor. Böylece kullanıcı kulaklığı çıkardığı anda müzik duruyor, tekrar takınca ise kaldığı yerden devam ediyor. Eklenen bir diğer özellik ise konuma dayalı ayar yapabilme. Böylece yürürken, beklerken ya da toplu taşımadayken kulaklık kendi ön ayarlarıyla en ideal ayarlamayı yapıyor.

    Kullanıcının konuştuğunu algılayan kulaklık bu durumda müziği durduruyor. Konuşma bittikten sonra ise yeniden başlatıyor.

    Geri kalan özellikler ise önceki modelle hemen hemen aynı. Tasarım olarak mevcut modelle aynı çizgilere sahip olan Sony WH-1000XM4’ün renk seçenekleri de siyah ve gümüş olacak gibi duruyor. Tıpkı XM3 gibi 40mm sürücüler ve 30 saatlik pil ömrüyle gelen yeni nesil kulaklıkta aktif gürültü engelleme seviyesini ve ses seviyesini değiştiren çok modlu Adaptif Ses Kontrolü özelliğine de sahip olacak.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN