Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımXiaomi Redmi 9 ve Mi Smart Band 5 duyuruldu

    Xiaomi Redmi 9 ve Mi Smart Band 5 duyuruldu

    Xiaomi; Mi Smart Band 5, Mi True Wireless Earphones 2 Basic ve Mi TV Stick modellerini içeren bir dizi yaşam tarzı ürününü ve merakla beklenen akıllı telefonu Redmi 9’u tanıttı.

    Çok amaçlı dört kamera kurulumunu içeren giriş seviyesindeki ilk Redmi akıllı telefon olan Redmi 9, hayata ait özel anları yakalamaya yardımcı oluyor. Redmi 9; hızlıca kare yakalamak, geniş açı grup çekimi yapmak, detaylara sahip bir yakın çekim gerçekleştirmek ya da güzel portreler çekmek isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday. Ayrıca 6.53 inç FHD+ Dot Drop ekrana sahip olan Redmi 9, optimum görsel deneyim vadediyor.

    Öte yandan Redmi 9, performans cephesinde optimize edilmiş ve önceki nesle kıyasla performansı yüzde 107 iyileştirilmiş MediaTek Helio G80 SoC yongaya yer veriyor. 5020 mAh geniş kapasiteli batarya ile sunulan Redmi 9, günlük iş ve oyun beklentilerinizi karşılayacak gücü içeriyor.

    Redmi 9 üç renk seçeneğiyle geldi: Karbon Grisi, Okyanus Yeşili ve Gün Batımı Moru. 3GB+32GB sürümü 2.799 TL ve 4GB+64GB sürümü 2.999 TL fiyat etiketine sahip olan Redmi 9, Ağustos ayında satışa sunulacak.

    Şık akıllı bileklik…

    Yeni Mi Smart Band 5, içerdiği 1.1 inç renkli AMOLED ekranla görüntü alanını önceki modele kıyasla yüzde 20 artırıyor. 5 ATM suya dayanıklılık sertifikasına sahip Mi Smart Band 5, havuzdan piste ya da sörften duşa kadar ıslak ya da kuru fark etmeksizin birçok ortamda kullanıcıya eşlik ediyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN