Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelSamsung Galaxy Watch 3 render görüntüleri ortaya çıktı

    Samsung Galaxy Watch 3 render görüntüleri ortaya çıktı

    Samsung, büyük gösterisi için hazırlıklarına devam ediyor. Ağustos ayında düzenlenecek olan etkinlikte başta Galaxy Note 20 ailesi ve Galaxy Fold 2 modelleri olmak üzere bazı önemli Samsung modellerini göreceğiz. Bunlar arasında AirPods Pro rakibi Galaxy Buds Live ve Apple Watch rakibi Galaxy Watch 3 de yer alıyor. Tabii bu etkinliğe neredeyse 2 ay var. Ancak, şimdiden Galaxy Watch 3 render görüntüleri sızdırıldı.

    Galaxy Watch 3 render görüntüleri

    Samsung, akıllı saat dünyası için hazırladığı yeni modeli üzerinde çalışıyor. Saati ağustos ayında göreceğimizi tahmin ediyoruz. Bu tarihe 2 ay gibi bir süre olsa da saat ile ilgili sızıntılar gelmeye çoktan başladı.

    Samsung Galaxy Watch 3 render görüntüleri

    Son olarak isabetli sızıntılarıyla tanıdığımız Evan Bass, saatin render görüntülerini paylaştı. Tizen işletim sistemi ile gelmesi beklenen saat, dönen bir fiziksel çerçeve ile geliyor. Ayrıca saatin daha hafif ve kompakt olduğu da söyleniyor. Ayrıca Galaxy Watch 3’ün arayüzünün daha kullanışlığı olacağı ve 45 mm büyüklüğünde olacağı da ortaya çıkan bilgiler arasında. 45 mm’lik büyüklüğe aynı zamanda 41 mm’lik versiyon da eşlik edecek. Her iki versiyonda da LTE desteği bulunacak ve Gorilla Glass DX ekran korumasına sahip olacak.

    Samsung Galaxy Watch 3

    1.4 inçlik Super AMOLED ekrana sahip olacak saatin boyutları ise 45 x 46.2 x 11.1 mm.

    Paslanmaz çelik malzemeye sahip Galaxy Watch 3’te klasik bir deri kayışın kullanılacağı da söyleniyor. Ek olarak saatin Android ve iOS destekli olacağını söyleyelim.

    Saatin diğer özellikleri arasında gelişmiş kalp atış hızı sensörünü, EKG çekme özelliğini, kan basıncı takibini, uyku ve aktivite izleme teknolojisini sayabiliriz.

    Samsung’un yeni nesil akıllı saati, Apple Watch Series 6 ile rekabet edecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN