Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GeneliPhone SE özellikleri bizlere ne sunuyor?

    iPhone SE özellikleri bizlere ne sunuyor?

    Apple’ın uzun zamandır beklenen uygun fiyatlı telefonu 15 Nisan’da tanıtılmıştı. Birçok kesim tarafından heyecanla beklenen model ülkemizde de satışa çıktı. Peki iPhone SE özellikleri neydi, yeni model kullanıcılara hangi avantajları sunuyor?

    iPhone SE bizlere hangi avantajları sunuyor?

    iPhone SE özellikleri kullanıcıları mutlu edecek noktalara sahip. Daha küçük bir ekran ve Touch ID tasarıma sahip model şu anda MediaMarkt tarafından da kullanıcılara sunulmuş durumda. Bu modelin en büyük özelliği içerisindeki işlemci olarak karşımıza çıkıyor. iPhone 11 serisinden daha uygun fiyatlı olan model iPhone 11 serisi ile aynı işlemciye sahip. Yani dünyanın en güçlü mobil işlemcilerinden birisine sahip olacaksınız. Telefonun ekranı 4.7 inç büyüklüğünde LCD bir ekran. Ekran bu çözünürlükle beraber 326 ppi değerine ulabiliyor. Ayrıca bu ekran 625 nit parlaklık verebiliyor.

    Telefon uygun fiyatlı olmasından dolayı bazı özelliklere sahip değil. Arka tarafta tek bir kamera yer alıyor ve bu 12 Megapiksel çözünürlüğündeki kamera iPhone 11 arka ana kamerası ile aynı kamera. Yani iPhone SE’de geniş açılı kamera ve gece modu gibi farklı özellikler olmasa bile uygun fiyata iPhone 11 kamera deneyimini elde edebiliyoruz.

    Telefon 1821 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip. Bu batarya boyutu 4.7 inç büyüklüğünde bir telefon için ideal bir boyut. Ayrıca telefonun kutusundan hızlı şarj adaptörü çıkmasa bile iPhone SE, 30 dakika içerisinde yüzde 50 gibi bir oranda şarj olabiliyor.

    Genel olarak telefonun özellik kullanıcıları mutlu edecek bir tasarıma, hızlı bir işlemciye ve tatmin edici kamera özelliklerine sahip. Yukarıdaki özelliklerden de anlaşılacağı üzere kısılan özellikler önemli olsa bile uygun fiyatlı bir telefonda olmazsa olmaz özellikler değil. Bundan dolayı kullanıcıların bu telefonu beğeneceğini düşünüyoruz.

    Eğer siz de bu modeli satın almak isterseniz buraya tıklayıp alabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN