Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelKablosuz kulaklıklardaki sorun tarihe karışacak

    Kablosuz kulaklıklardaki sorun tarihe karışacak

    Kablosuz kulaklıkların tüm dünyada daha fazla insan tarafından kullanıldığı ve insanların kablolu kulaklıklardan giderek vazgeçtiğini görmek mümkün. Kablosuz kulaklık modelleri de artan bu talep doğrultusunda her geçen gün daha da gelişiyor. Teknoloji şirketleri hem farklı tasarımlar ile karşımıza çıkarken hem de farklı ses teknolojileri ile ürünlerini bizlere sunuyor. Bu sorunlardan birisi olan kablosuz kulaklık gecikme sorbunu için de farklı bir teknoloji karşımıza çıktı.

    Kablosuz kulaklık gecikme sorunu artık yaşanmayacak

    Kablosuz kulaklıklardaki gecikme sorununa çözüm Qualcomm’dan gelecek. Kablosuz kulaklık üreticileri için yeni bir yonga seti üretecek olan firma, özellikle oyunlardaki gecikme sorununu ortadan kaldırmasıyla kullanıcıları mutlu edecek.

    Kulaklıklar için özel olarak açıklama yapan şirket üretilecek özel yongalar hakkında bilgi verdi. Verilen bilgilerde kablosuz kulaklıklar için üretilen iki yeni Bluetooth yongasının birçok kulak modeli için özel olarak optimize edildiği söyleniyor. Bu özel optimize hem uyum hem de daha uzun batarya süresi sağlayacak.

    Bağlantı kopuklukları için Qualcomm QCC514x ve QCC304x yonga setlerinde yer alan TrueWireless yansıtma teknolojisi kullanılacağı açıklandı. Sağ ve sol kulaklık eşleri için daha iyi bir bağlantı sağlayacak bu teknoloji sayesinde ses gecikmesi sorunları aşılacak. Ayna bağlantısı adı verilen bu özellik ile sağ ve sol kulaklık çiftleri birbirlerinin adeta aynası olacak.

    Gelen bilgiler şu anda bu kadar olsa bile, giderek daha fazla insanın kullandığı kbablosuz kulakların daha da fazla geliştiğini görmek mutluluk verici.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN