Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelSamsung S20 serisinde plan değiştiriyor

    Samsung S20 serisinde plan değiştiriyor

    Samsung, uzun zamandır konuştuğumuz amiral gemisi serisi Galaxy S20 serisini geçtiğimiz aylarda tanıtmıştı. Yurt dışında ve ülkemizde fiyat konusunda eleştiri alan Samsung’u kimse durduramadı. Galaxy S20 Ultra satış rakamları Samsung’un planlarında değişiklik yapmasına sebep oldu!

    S20 Ultra satış rakamları Samsung’u mutlu etti

    S20 serisi Samsung tarafından 3 farklı şekilde karşımıza çıkartılmıştı. Bu modeller Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra modelleriydi. Yapılan analizlerde, Samsung’un bu 3 model arasında en çok S20 Plus modelini satması bekleniyordu. Galaxy S20’ye alt model, S20 Ultra’ya ise yüksek fiyatlı gözüyle bakılıyordu.

    Alınan son raporlarda, Samsung bu modeller arasında bazı plan değişikliğine gitti görüldü. Samsung, Galaxy S20 Ultra’nın beklenenden fazla satılmasından dolayı sipariş planlarını değiştirdi ve istenilen parça sayısını artırdı. Galaxy S20 Ultra için en çok sipariş edilen parça ise kamera oldu.

    Galaxy S20 Ultra ülkemizde de satışa çıktı ve özellikleri ile kullanıcılar tarafından dikkat edilen bir model oldu. İlerleyen dönemlerde de kullanıcılardan Galaxy S20 Ultra için daha fazla olumlu yorum alacağımız kesin gibi duruyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN