Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelSamsung'un en güçlü telefonu için tarih belli oldu

    Samsung’un en güçlü telefonu için tarih belli oldu

    Samsung’un en güçlü serilerinden birisi olan Galaxy S serisi, en yeni üyesi olan Galaxy S11 modeline yakın zamanda kavuşacak. Serinin yeni modelinin isminin Galaxy S20 de olabileceği söylentiler arasındaydı. Gelen söylentilere bir yenisi daha eklendi ve söylentiler doğru ise, Samsung’un en güçlü telefonu için çok fazla bir zaman kalmadı. İşte Galaxy S20 tanıtım tarihi ve diğer sürprizler.

    Samsung’un en güçlü telefonu için tarih belli oldu!

    Samsung’un en sevilen serileri arasında yer alan Galaxy S serisinin yeni modeli için uzun zamandır sızıntılar geliyordu. Hatta sızıntılar arasında bu modelin isminin tahmin edildiği gibi Galaxy S11 değil, Galaxy S20 olarak adlandırılacağı iddiaları da vardı. Bu iddiaların artması ile beraber heyecanlı bekleyiş sürerken bu bekleyiş hakkında da bir iddia geldi. İddiaya göre Samsung, yeni Galaxy S serisi modelini 11 Şubat’ta tanıtıcak. Bu da demek oluyor ki, beklememiz gereken süre oldukça kısaldı.

    Sızıntılar sadece en güçlü serinin en yeni üyesinin tanıtım tarihi ile alakalı değil. Sızıntıların devamında bu tanıtım sırasında yeni bir modelin daha karşımıza çıkacağını söyleniyor. İddialara göre, 11 Şubat tarihinde Samsung’un belkide bu zamana kadar en sansasyonel telefonlarından birisi olan Galaxy Fold modelinin devamını göreceğiz. Kısacası Samsung, yakın bir zamanda bizi çok farklı bir şekilde şaşırtacak gibi gözüküyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN