Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung'un Galaxy S11 serisi ne zaman tanıtılacak?

    Samsung’un Galaxy S11 serisi ne zaman tanıtılacak? [Geri sayım…]

    Teknoloji sektörünün öncü üreticilerinden Samsung, uzun süredir Galaxy S11 hazırlıkları içerisinde. Bu noktadaki iddialar ise Güney Koreli firmanın söz konusu ürünleri 18 Şubat itibariyle tanıtacağı yönünde.

    Geliştirdiği akıllı telefonlarla uzun yıllardır mobil cihaz pazarına damgasını vuran markalar arasında konumlanan Samsung’un sonraki nesil Galaxy S serisi hakkında kısa süre önce bazı yeni bilgiler kamuoyunda yer buldu. Aslında modelin İspanya’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde sergilenmesi bekleniyordu. Yeni iddialara göre firma, söz konusu planlamasını bir miktar değiştirmiş olabilir…

    Mobil dünyası ve bilhassa Samsung ile ilgili doğru bilginin adresi olarak nitelendirilen Ice Universe (@UniverseIce) Twitter hesabından, firmanın Galaxy S11 serisini, 18 Şubat 2020’de ABD/ San Francisco’da tertip edilecek etkinlik kapsamında lanse edeceğini iddia etti.

    Etkinlik çerçevesinde ayrıca, Samsung Galaxy S11 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarına ek olarak, Moto Razr 2019 ile aynı biçimde dikey olarak katlanabilen, firmanın yeni geliştirdiği katlanabilir telefonun da tanıtılacağı öngörülüyor.

    Eski sızıntıları hatırlayacak olursak, Galaxy S11 serisi, 24-27 Şubat’ta İspanya’daki Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek 2020 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak gibi duruyordu. Fakat yeni iddialara baktığımızda, şirketin lansman tarihini ileri alarak, kullanıcıların Galaxy S11 modellerine yoğunlaşmasını amaçladığından söz edilebilir. Son olarak henüz resmi bilgiler gündeme gelmiş değil, Samsung, zira şimdilik bu husustaki sessizliğini koruyor.

    NOT: Görsel temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN