Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelPS5 geliştirici kiti sızdırıldı!

    PS5 geliştirici kiti sızdırıldı!

    PlayStation 5 ile ilgili her geçen gün yeni bir bilgi daha ortaya çıkıyor. Son olarak, bir geliştirici kitinin olduğu fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğrafta iki konsol ve bir kontrolcü bulunuyor. PS5 geliştirici kiti ile ilgili dikkat çeken diğer detaylar neler?

    Twitter üzerinden yapılan bir fotoğraf paylaşımı konsol ile ilgili heyecanı biraz daha artırdı.

    PS5 geliştirici kiti ortaya çıktı

    Fotoğrafa baktığımızda iki geliştirici kiti olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte kitlerin tasarım detayları aslında şimdiye kadar ortaya çıkmış sızıntılar ve patent görselleri ile benzerlik gösteriyor.


    Geliştirici kitlerinin nihai tasarımı yansıtmadığını bilmekte fayda var. Ancak, yine de yeni konsoldan ne beklememiz gerektiği konusunda bazı ipuçları taşıdığını söyleyebiliriz. Kitin üzerinde V şekli hemen göze çarpıyor. Roma rakamı ile 5 anlamına gelen bu şekil, ailenin 5’inci üyesine bir gönderme olarak düşünülebilir.

    Kontrolcüye baktığımızda ise aslında DualShock 4‘ten çok da farklı bir tasarımı olmadığını söyleyebiliriz.

    Ancak şimdilik ne kontrolcü ne de konsol tarafında Sony tarafından yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor. Tüm bunların yanında 2019‘u geride bırakmaya çok yakınız. Önümüzdeki dönemde PS5 ile ilgili daha fazla bilgi karşımıza çıkacak. Ayrıca, konsol da önümüzdeki yılın sonlarında tanıtılacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN