Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürYapımcısı J.J. Abrams Apple’ın rekor teklifini Star Wars için reddetti

    Yapımcısı J.J. Abrams Apple’ın rekor teklifini Star Wars için reddetti

    Ünlü yapımcı J.J. Abrams, Apple TV+ servisinde dizi çekmesi için yapılan 500 milyon dolarlık teklifi reddetti. İşte ilginç gelişmenin ayrıntıları…

    Lost ve birçok bilinen dizinin yaratıcısı olan ünlü yapımcı J.J. Abrams, Apple TV+ servisinde dizi çekmesi için yapılan 500 milyon dolarlık teklifi reddetti. Netflix, Amazon Prime ve Disney Plus gibi rakipleri karşısında ön plana çıkmak için yatırımlarını arttıran Apple HolloyWood’un en ünlü yapımcılarından birisini gözüne kestirmişti. İzlenme rekorları kıran birçok dizinin arkasındaki isim olan J.J Abrams’a Apple TV+ servisine şovlar hazırlaması için 500 milyon dolar teklif etmişti. Ünlü yapımcı sadece Apple’a bağlı kalmak istemediğini belirterek bu rekor teklifi geri çevirdi.

    J.J. Abrams’ın Star Wars projelerine devam etmek için teklifi reddettiği belirtiliyor.

    Apple TV+ rekabette öne geçmek istiyor, ama…

    Önümüzdeki aylarda açılacak Apple TV+ için teknoloji devi, güçlü rakiplerinin arkasında kalmak istemiyor. Rekabette önemli bir pozisyon elde etmek için şov dünyasının en ünlü ismini rekor teklifle bünyesine katmak istemesine rağmen bu noktadaki denemelerinden birinin başarısızlıkla sonuçlandığı görülüyor.

    Öte yandan ünlü yapımcıdan red cevabı alan Apple, WarnerMedia ve Bad Robot prodüksiyon şirketleri ile yaklaşık 250 milyon dolarlık bir anlaşma yaptı.

    Apple TV+ servisinde birçok yeni dizi ve şovu izleyiciler ile buluşturmaya hazırlanırken diğer prodüksiyon şirketleri ile yaptığı anlaşmalar ile sunduğu dizi ve şov sayısını arttırmayı amaçlıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN