Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürMerakla beklenen iPhone tanıtım tarihi açıklandı!

    Merakla beklenen iPhone tanıtım tarihi açıklandı! [Sayılı gün…]

    Apple’ın merakla beklenen iPhone tanıtım tarihi duyurusu gerçekleştirildi. Teknoloji şirketi yeni akıllı telefon modellerini ne zaman tanıtacak? İşte yanıtı…

    Apple’ın her yıl Eylül ayında gerçekleştirilen iPhone lansmanlarının 2019 ayağına dair soru işareti netlik kazandı. Daha önce de bazı spekülasyonlarda geçtiği gibi iPhone tanıtım tarihi 10 Eylül 2019 şeklinde resmileşti. Lansmanda iPhone modellerine ek olarak Apple Watch serisinin de güncellenmesi olası.

    10 Eylül’de ABD için sabah saatlerinde düzenlenecek olan etkinlik, yine beklendiği gibi şirketin merkezinin bulunduğu California’daki Steve Jobs Theatre’da gerçekleşecek.

    Beklentilere göre yeni iPhone’lar 2018’in modelleri iPhone XS, XS Max ve XR için birer güncelleme halinde gelecek. Xs ve Xs Max isimleri yerine iPhone Pro model ismine yönelik bir değiştirme de yine teknoloji otoriteleri tarafından dile getirilenler arasında.

    iPhone Xr modelinin 2019 versiyonunda (isminin ne olacağı hala net değil) arka yüzde çift kamera, Xs’te ise üç kamera dizilimi iddiaları yaygın. Bu yönde basına servis edilen çok sayıda görsel sızıntı da var. Bu tip görseller genellikle üretim hattında görev alıp fotoğraflarla gelir elde etmeye çalışan kimseler üzerinden geliyor. Ancak bazılarının tamamen spekülasyon ve ilgi çekme amaçlı da olabileceği biliniyor

    Diğer yeni iPhone yenilikleri arasında yeni A13 çipi, Haptic Touch özelliği, daha geniş açılı yüz kimlik algılayıcısı var.

    Tasarım konusunda değişiklik ihtimali son derece düşük.

    Son olarak cihazlarda 5G özelliğine yer verilmeyeceği kaydediliyor. Apple’ın iPhone’ları 5G ile buluşturacağı tarih muhtemelen 2020 olacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN