Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürEwan McGregor Bir Kez Daha Obi-Wan Kenobi Olacak

    Ewan McGregor Bir Kez Daha Obi-Wan Kenobi Olacak

    Ewan McGregor kendisine sorulan “Obi-Wan’ı tekrar canlandıracak mısın?” sorusuna evet diyerek serinin hayranlarına büyük bir sevinç yaşattı…

    Star Wars serisinin en önemli karakteri olan Obi-Wan Kenobi bir kez daha hayranlarının karşısına çıkacak. Üsteli yeni projede Obi-Wan Kenobi karakterini tekrar Ewan McGregor canlandıracak. Disney ve Disney gurubuna bağlı birçok yapım şirketinin yeni duyuruların yapıldığı D23 etkinliğine bizzat katılarak yeni proje açıklaması yapan Ewan McGregor uzun süredir konuşulan haberi doğrulamış oldu. Önümüzdeki aylarda açılacak olan Disney Plus servisi için çekilecek yapımın tam ismi ise henüz bilinmiyor.

    Efsane Star Wars karakteri Obi-Wan Kenobi projesi

    D23 etkinliğinde yapılan resmi açıklamaya bizzat Ewan McGregor’un kendisi katıldı. Lucas Film başkanı Kathleen Kennedy tarafından sahneye davet edilen McGregor kendisine sorulan “Obi-Wan’ı tekrar canlandıracak mısın?” sorusuna evet diyerek serinin hayranlarına büyük bir sevinç yaşattı. Disney Plus servisi için yapılması düşünülen yeni projenin senaryosunun yazıldığı belirtilirken çekimlerinin ise önümüzdeki yıl başlaması bekleniyor.

    Yeni bir Star Wars dizisi geliyor

    Yeni Obi-Wan Kenobi projesi yanı sıra Disney Plus’ta yeni bir Star Wars dizisi de yayınlanacak. The Mandalorian isimli yeni dizide Game Of Thrones’ta da oynayan Pedro Pascal başrolde yer alacak. Öte yandan aynı platformda önümüzdeki dönemde Rogue One’daki K2SO ve Cassian Andor karakterleri için de diziler yapılacağı açıklandı.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN