Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaPewDieDie 100 Milyon Abone Barajını Aşan İlk YouTuber Oldu

    PewDieDie 100 Milyon Abone Barajını Aşan İlk YouTuber Oldu

    Yıllardır Youtube kanalları arasında en çok kazanan ve dikkatleri çeken isim olan PewDieDie 100 milyon abone barajını aşarak büyük bir başarıya imza attı.

    Youtube kanalları arasında en çok kazanan isimlerden birisi olan PewDieDie 100 milyon aboneye ulaşan ilk bireysel kullanıcı oldu. Yıllardır Youtube kanalları arasında en çok kazanan ve dikkatleri çeken isim olan PewDieDie 100 milyon abone barajını aşarak büyük bir başarıya imza attı. Ürettiği içerikler ile adında çokça söz ettiren PewDieDie en çok aboneye sahip olan bireysel kullanıcı olurken, en çok aboneye sahip olan kanal ise 107 milyon aboneli T-Series isimli kanal.

    PewDieDie abone sayısı 100 milyonu geçti

    Son yıllarda büyük gelir kazandırması nedeniyle her yaştan kullanıcının kanal açtığı YouTube’ta ilk içerik üretmeye başlayan isimlerden olan PewDieDie yıllardır devam ettirdiği başarısını büyük bir rekorlar taçlandırdı. 100 milyon abone sayısını aşan PewDieDie bireysel kanallar arasında bunu başaran ilk isim oldu.

    PewDieDie ile T-Series arasında rekabet

    YouTube üzerinde 109 milyon ile en çok aboneye sahip olan T-Series ile PewDieDie arasında uzun süredir büyük bir rekabet yaşanıyor. PewDieDie hayranları kanalın abone sayısını arttırmak için Google Home cihazlara bile sızmayı başarmıştı. Öte yandan 100 milyon abone sayısını aşan PewDieDie geçen yıl kazandığı 15.5 milyon dolar ile de YouTube’dan en çok gelir edenler arasında dokuzuncu sırada yer alıyor.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN