Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung Galaxy Tab A 2019 çok yakında geliyor

    Samsung Galaxy Tab A 2019 çok yakında geliyor

    Teknoloji şirketi Samsung’un Galaxy Tab A 2019 adını verdiği yeni modelinde 12 nm işlemci ve LTE gibi bağlantı seçenekleri de yer alacak. Detaylar haberimizde…

    Yeni bir tablet modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Samsung, Android tablet pazarında vazgeçilmez oyunculardan biri. Rakipleri ile zaman zaman kıyasıya bir rekabet içerisine giren teknoloji şirketi, giriş seviyesi tablet üretmekten de geri kalmıyor.

    Bu kapsamda Galaxy Tab A 2019 ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan firma, giriş seviyesi tabletini bu yıl içerisinde tüketici elektroniği pazarına iddialı bir şekilde sunmayı planlıyor.

    Giriş seviyesi segmentinde üretilecek olan Galaxy TAb A 2019, diğer birçok muadil modelden farklı olarak LTE seçeneğini de bünyesinde barındıracak. Ayrıca modelin 8 inçlik bir ekran boyutuna sahip olması bekleniyor.

    4 adet Cortex-A53 çekirdekten meydana gelen Snapdragon 429 işlemciden gücünü alacak olan modelin 12nm’lik yonga seti sayesinde bataryaya verimlilik açısından katkı sunacağı da ifade ediliyor. Ayrıca Samsung, yeni tablet modelinde Bluetooth 5 teknolojisine de yer vermeye hazırlanıyor.

    Ne zaman tanıtılacak, fiyatı ne olacak?

    Peki Galaxy Tab A 2019 fiyatı ne olacak? IFA 2019 fuarı kapsamında Galaxy Tab A 2019 tablet için bir tanıtım yapılması ise Samsung‘un planları arasında yer alıyor. Bunun yanında modelin fiyatının ise 200 doları aşmayacağı belirtiliyor.

    NOT: Görsel temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN