Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetXiaomi Mi 9T modelinin resmi kutu açılışı yayınlandı!

    Xiaomi Mi 9T modelinin resmi kutu açılışı yayınlandı!

    Redmi K20 olarak da bilinen Xiaomi Mi 9T, geçtiğimiz günlerde İspanya’da düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. Özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri çeken model, Türkiye’de de oldukça yakın bir zamanda satışa sunulacak. Şirket, Mi 9T henüz satışa sunulmadan önce modele ait resmi kutu açılış videosu yayınladı.

    Xiaomi Mi 9T modeli için resmi kutu açılış videosu yayınlandı!

    Uzun süredir pek çok kullanıcı tarafından heyecanla beklenen Mi 9T, zengin bir kutu içeriği ile sahiplerine kavuşacak. Modelin kutu içeriğinde sertleştirilmiş plastikten yapılmış bir kılıf, kullanma kılavuzu, SIM yuvası iğnesi, USB kablosu ve 18W şarjı destekleyen bir şarj aleti bulunuyor. Kutudan çıkan kılıflar küçük bir detay olsa da, pek çok kullanıcıyı mutlu etmeyi başarıyor.

    Xiaomi Mi 9T - Xiaomi Mi 9T fiyatı - Xiaomi Mi 9T özellikleri - Xiaomi Mi 9T kutu açılışı

    Xiaomi Mi 9T özellikleri

    Gücünü Snapdragon 730 işlemciden alan Mi 9T, bunu 6 GB RAM ile destekliyor. Bununla birlikte seçilen varyasyonlara göre 64 GB veya 128 GB depolama alanı da modelde bulunmakta. Açılabilir kamerası ile dikkatleri çeken Mi 9T, ön tarafta 20 MP çözünürlüğünde kamera bulunduruyor. Bununla birlikte arka tarafta ise üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Ana kameranın çözünürlüğü ise 48 MP.

    Xiaomi Mi 9T fiyatı

    Modelin Türkiye fiyatı henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, yapılan etkinlikte yurt dışı satış fiyatı açıklandı. Bu açıklamaya göre 64 GB depolamaya sahip modelin fiyatı 329 euro iken 128 GB depolamaya sahip modelin fiyatı ise 369 euro olarak belirtildi.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN