Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürLogitech'ten sanal gerçeklik için ekran kalemi

    Logitech’ten sanal gerçeklik için ekran kalemi

    Logitech sanal gerçeklik için özel bir kalem tasarladı ve 3D sanal çizimler yapılmasına imkan tanıyan yeni kalemini duyurdu. İşte detaylar…

    Genel olarak sanal gerçeklik donanımları sensör ve kontrolcüler ile kullanılıyor. Böylece hem eller hem de ayaklar bu dijital-sanal ortama dahil ediliyor. Bu konuda örnek olarak raket ya da silahı göstermek mümkün. Sanal gerçeklik ile ilgili donanımlar her ne kadar yaygınlaşmamış olsa da Logitech, bu konuda yeni bir adım atmış durumda. Firma, sanal gerçeklik için yeni bir kalem üretimi gerçekleştirdi ve bunun yanında kaleme oldukça ilgi çekici özellikler ekledi.

    Sanal gerçeklik alanına farklı bir bakış açısı ile giriş yapan Logitech, yeni sanal gerçeklik kalemine VR Ink Pliot Edition adını verdi. Kalem tamamen sanal gerçeklik ortamlarında kullanılıyor ve ayrıca ortamlarda 3D şeklinde çizim yapma olanağı sağlıyor.

    Öte yandan oldukça yenilikçi bir aksesuar olan Logitech VR Ink Pilot Eiditon daha çok kurumsal müşterilere yönelik bir ürün konumunda…

    Daha çok kurumsal müşterilere yönelik

    Logitech firmasının sanakl gerçeklik için üertimini gerçekleştirdiği VR Ink Pilot Edition, daha çok kurumsal müşteri ve uygulamaları hedef almış bir kalem olarak karşımıza çıkıyor. Kalem sayesinde sanal ortamda 3D çizimler yapılmasının yanında kaydedilebiliyor ve çizim yapılan nesnelerin etrafında dolaşmak da mümkün oluyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN