Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyoniRobot ürünleri MediaMarkt’ta!

    iRobot ürünleri MediaMarkt’ta!

    Global robot süpürge pazarının öncülerinden iRobot, Türkiye pazarında hedef büyüttü.

    Geçtiğimiz yıl online pazarda robot süpürge aramalarının dört kat arttığının bilgisini veren iRobot Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse, Türkiye’de robotik süpürge pazarında liderliği hedeflediklerini açıkladı.

    25 yılı aşkın robotik uzmanlığı ve sürekli yenilenen inovatif teknolojileri ile iRobot, her bütçeye uygun birden çok robot süpürge ve robot paspas çözümlerini Türk tüketicileri ile buluşturmaya devam ediyor. Türkiye pazarındaki hedeflerini büyüten iRobot, markanın globaldeki öncü vizyonunu Türkiye’de başarılı bir şekilde yürütmeyi hedefliyor.

    Türkiye’deki hedefleri hakkında bilgi veren Köse “Günümüzde tüketicilerin şehir hayatının hızlı temposunda ev temizliğine vakit ayıramadıklarını görüyoruz. Bu nedenle yaşamı kolaylaştıran robot süpürgelere ilgi giderek artıyor. Robot süpürgeler bütün evi kendi kendine süpürerek ev temizliğini kolaylaştırıyor. Son alışveriş istatistikleri de robot süpürgelerin şehir insanının vazgeçilmezleri arasına girdiğini gösteriyor. Online pazarda yapılan araştırmalara bakıldığında, 2018 yılında robot süpürgelerin arama hacimleri dört katına çıktı. Yapılan araştırmanın sonuçlarına göre yoğun şehir hayatının yaşandığı özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük illerde robot süpürgeye ilgi zirvede yer alıyor” dedi.

    iRobot ürünleri MediaMarkt’ta!

    Türkiye pazarındaki iRobot Roomba robot süpürge ve robot paspas modeli ürünleri MediaMarkt üzerinden Türk tüketicisi ile buluşuyor. Daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN