Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımKatlanabilir ekranlı akıllı telefonların fiyatı düşebilir

    Katlanabilir ekranlı akıllı telefonların fiyatı düşebilir

    Huawei CEO’su Richard Yu, bir yıl içinde 1000 Euro altı katlanabilir akıllı telefonların satışa sunulabileceğini belirtti. İşte detaylar.

    2018 sonu itibarıyla başlayan katlanabilir akıllı telefon akını, geçtiğimiz aylarda CES 2019 ve MWC 19’da iyiden iyice gün yüzüne çıkmıştı. Ciddi bir trend akımı yaratacağı konuşulan bu tasarım anlayışının önümüzdeki süreçte adından çok daha sık söz ettirmesi bekleniyor.

    Bununla birlikte söz konusu modellerin 2000 Euro’yu aşkın fiyat etiketlerine sahip olması tüketici nezdindeki beklentileri oldukça karmaşıklaştırıyor.

    Beklentiler ne yönde?

    Otoritelere göre segmentin yeni oyuncularının fiyatları tamamen deneysel. Beklenti ise önümüzdeki süreçte katlanabilir ekranlı telefonların fiyatlarının düşmesi yönünde. Ancak ne şekilde bir gerileme yaşanacağı belirsiz.

    Richard Yu’dan sürpriz açıklama

    Bu bağlamda bir Alman yayınına açıklama yapan Huawei CEO’su Richard Yu bir yıl içinde 1000 Euro altı katlanabilir akıllı telefonların satışa sunulabileceğini açıkladı. Bu denli ciddi bir ‘gerileme’ tüketiciler açısından daha erişilebilir fiyatlarla son derece inovatif mobil cihazlara merhaba demek anlamı taşıyor.  Öte yandan Huawei CEO’su, uzun vadedeyse beklentisinin 500 Euro bandı olduğunu ifade etti. Şirketin en üst düzey İsmi tarafından yapılan bu fiyat açıklamaları geleceği dair beklentileri önemli bir şekilde pozitif seyre çevirdi.

    • Huawei Mate X’i yakından tanımak ister misiniz? Buraya tıklayın.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN