Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiOppo Reno 10 Nisan’da tanıtılacak

    Oppo Reno 10 Nisan’da tanıtılacak

    Akıllı telefon ekosisteminin önde gelen markalarından Oppo, yeni modeli Reno’yu 10 Nisan’da tanıtıyor. İşte detaylar…

    Oppo, son dönemin dikkat çekici markalarından biri. Çin merkezli şirket, tüm mobil cihaz pazarı açısından ele alındığında en çok satış gerçekleştirenler arasında konumlanmayı başarıyor. Elbette bu denli yüksek ilginin arkasında inovasyona verilen önem yatıyor.

    Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda duyurulan, 10x kayıpsız zum özelliği ile dikkat çeken Oppo Reno akıllı telefonunun çıkış tarihi belirlendi. Android işletim sistemine sahip olan cihazın 10 Nisan 2019 tarihinde resmi olarak lanse edileceği açıklandı. Yani bekleyiş pek de uzun sürmeyecek gibi.

    İşlemci ve kamera performansı ile büyük bir iddia ortaya koyan modelin yalnızca Çin üzerinden satışının gerçekleştirilmesi bekleniyor. 10x kayıpsız zum özelliğini ek olarak 48  megapiksellik kamerasına aynı zamanda 5 megapiksellik ikinci bir kameranın eşlik edecek olan cihazda önde ise 16 megapiksellik selfie kamerası bulunacak.

    Ekranıyla da iddialı…

    4065 mAh kapasiteli pile sahip olacağı kaydedilen modelde hızlı şarj özelliğinin de bulunması bekleniyor. En yeni nesil Snapdragon işlemciyle gelecek olan cihazın 6.4 inç ekrana sahip olacağı da belirtilenler arasında.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalınız.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN