Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaTwitter’da yaşama dair öneriler paylaşan popüler hesaplar

    Twitter’da yaşama dair öneriler paylaşan popüler hesaplar

    Twitter’da da oldukça aktif olan minimal yaşam savunucuları influencerlar, her gün on binlerce takipçisine çok değerli bilgiler paylaşıyor.

    Tüketim çılgınlığı tam gaz sürerken bazen bütün enerjimizi ihtiyacımız olmayan şeylere harcayabiliyoruz. Bu yüzden de hayatımız giderek kalabalıklaşıyor ve karmaşık hale geliyor. Oysa ki özgürleşmenin yolu sadeleşmekten geçiyor. Minimal yaşam tarzı son yıllarda oldukça revaçta ve bunun üzerine tüyolar veren influencer’ların sayısı da giderek artıyor. Twitter’da da oldukça aktif olan minimal yaşam savunucuları influencerlar, her gün on binlerce takipçisine çok değerli bilgiler paylaşıyor.

    İşte hem dünyadan hem de Türkiye’den minimal yaşamın faydalarını aktaran influencerlar…

    Rüzgar Mira Okan

    • @ruzgarmiraokan

    Rüzgar Mira Okan kişisel gelişim uzmanı olarak 15 binden fazla takipçisine hayatta aklımızı kurcalayan pek çok konuya dair ipuçları verirken kendi deneyimlerini paylaşıyor. Özellikle “Arın Azalt Aza” yaklaşımıyla her fırsatta minimal yaşamı savunan Okan, Twitter’ı oldukça aktif olarak kullanıyor.

    The Minimalists

    • @TheMinimalists

    140 binden fazla takipçiye sahip ve podcastleriyle binlerce kişiye ulaşan The Minimalists Twitter’da oldukça sevilen bir hesap olarak öne çıkıyor. Daha az eşya kullanımıyla nasıl daha anlamlı bir hayat inşa edileceğinin bilgisini veren hesapta minimal yaşamla nasıl iyi alışkanlıklar kazanılacağı anlatılıyor.

    Marie Kondo

    • @MarieKondo

    Life-Changing Magic of Tidying Up kitabının yazarı Marie Kondo, bu alanda en etkili isimlerden biri.

    Minimalism Life

    • @minimalism

    Minimal yaşam savunucularından oluşan Minimalism Life grubu, Twitter’de 25 binden fazla takipçiye seslenerek minimal yaşamın faydalarını aktarıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN