Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiiOS 13 sürümünden ilk kötü haber geldi!

    iOS 13 sürümünden ilk kötü haber geldi!

    Apple geçtiğimiz Eylül ayında kullanıcılara sunduğu iOS 12 için ara güncellemeler yayınlamaya devam ederken, diğer yandan iOS 13 sürümü için kolları sıvamış durumda. iOS 13 hakkında ilk bilgiler geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış ve bu sayede iPhone – iPad kullanıcılara karanlık mod müjdesi verilmişti.

    iOS 13 bazı iPhone ve iPad modellerini desteklemeyecek!

    Tabi, Apple her yıl yeni iOS sürümünü tanıttığında bu sürümün hangi cihazları destekleyeceği merak ediliyor. Android cihazlar karşısında Apple’ın ciddi bir üstünlüğü olsa da, yıllar önce satışa sunulan bazı iPhone modelleri için başta yetersiz donanım olmak üzere çeşitli faktörler nedeniyle destek yavaş yavaş sonlandırılıyor.

    Hali hazırda kullanılan iOS 12 sürümünde, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod Touch (6.), iPad mini 2 – 3 – 4, iPad Air ve iPad Air 2 için kısıtlı bir destek sunuluyordu. iPhone 6s / 6s Plus ve daha yeni modeller ise iOS 12’nin nimetlerinden tam olarak faydalanabiliyor.

    2019 iPhone modelleri ekrandan parmak izi ile gelebilir!

    iOS 13 ile 2016 yılından önce satışa sunulan iOS cihazlara olan desteğin sona ereceği ortaya çıktı. Yani yeni iOS sürümünü iPhone 7 / 7 Plus ve daha yeni modellere sahip olan kullanıcılar yükleyebilecek. Yani, iOS 13’e güncellenmeyecek modeller: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus.

    iPad tarafında ise iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air and iPad Air 2 güncellemeyi almayacak. Tabi, tanıtıma oldukça uzun bir zaman olduğu için Apple’ın fikir değişikliğine gidip gitmeyeceğini bilemiyoruz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN