Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımTP-Link Archer VR1200 : Yüksek hızlı VDSL2 modem

    TP-Link Archer VR1200 : Yüksek hızlı VDSL2 modem

    İnternette yüksek hız beklentisini karşılayabilmek için yalnızca servis sağlayıcınızın sundukları değil, sizin tercihleriniz de önemli. Örneğin iyi bir modem ( Archer VR1200 ) tercihi sizi birçok sıkıntıdan kurtarabilir.

    Bu ay TP-Link’in ADSL, Fiber ve VDSL bağlantılar için geliştirilen yeni Archer VR1200 modem router’ına yakından bakıyoruz. Ev kullanımı için mükemmel bir seçenek teşkil eden bu ürün, Dual bant WiFi teknolojisinin yanı sıra Gigabit kablolu bağlantı sağlaması ile beraber çok yüksek hızlara ulaşabiliyor.

    Yani ev içinde İnterneti yüksek bir performansta kesintisiz dağıtabiliyor. Bitmedi. VDSL ve Fiber gibi teknolojileri desteklemesi de Ev dışından gelen Internet hızını maksimum seviyelere taşıyor. Eskiden size sıkıntı yaratan Download ve Upload hızlarını artık dert etmeyeceksiniz.

    Ergonomi

    Öncelikle ürünün tasarımına baktığımızda, herhangi bir anten çıkıntısının olmadığını görürsünüz. Kutudan çıkan ayak sayesinde bu ürünü ister yatay isterseniz de dik olarak çalıştırmak mümkün. Bu özellikle yer sıkıntısı çeken kişiler için önemli bir avantaj. Bu sayede ürünü evin içinde herhangi bir yerde gizlemeniz mümkün. Elbette TP-Link Archer VR1200’ü duvara asma seçeneğine de sahipsiniz.

    Ürünün arka tarafına baktığımızda, pek çok bağlantı noktasını görüyoruz. Özellikle Ethernet WAN bağlantı noktası dikkat çekiyor, ki bu sayede yüksek hızlı kablolu bağlantı seçeneğiniz oluyor. Tabii DSL bağlantı çıkışı ve 4 tane de LAN bağlantı noktası olmazsa olmazlar arasında.

    Yüksek Performans

    Archer VR1200, yüksek hızda internet deneyimi için güçlü bir oyuncu. Pek çok farklı bağlantı tipini destekleyen bir ürün ve bu yüzden de kullanıcıya birçok avantaj sağlıyor. Örneğin, santrale yakın bir yerde oturuyorsanız yüksek hız için VDSL bağlantı kullanabilir ya da fiber bağlantı destekli bir yerde oturuyorsanız fiber tercih edebiliyorsunuz.

    Dual band Wi-Fi desteği sayesinde evinizin hemen her noktasında yüksek bir kablosuz bağlantı hızı elde edebilmeniz mümkün. 802.11AC teknolojisini barındıran cihaz, 2.4GHz bandında 300 Mbps, 5GHz bandında ise 867 Mbps kablosuz hızlara ulaşabilir. Bu da internette yüksek hız gerektiren içeriklere ulaşmak için avantaj demek. Örneğin 4K çözünürlüklü diziler ve online oyunlar için gecikme olmadan sonuçlar alabilirsiniz.

    Öte yandan, WAN bağlantı noktası aracılığıyla yüksek hızlı kablolu bağlantı desteği mevcut. Bu da yine internet üzerinden izlemek istediğiniz filmler ya da yüksek hız gerektiren online oyunlarda bir diğer çözüm ortağınız olabilir.

    Archer VR1200’ün dikkat çekici bir diğer özelliği ise, TR-069 standardına uygun olarak hazırlanması. Yani cihazınıza uzaktan erişim mümkün oluyor. Böylelikle örneğin bağlantınızda bir sorun var ise, bu durumu belirttiğinizde cihazınıza erişilip gerekti düzenlemeler yapılabiliyor.

    Sonuç

    TP-Link ürün ailesi genelde kolay kurulumu ve kullanımı ile fark yaratıyor. Archer VR1200’de bu durum değişmedi. Saniyeler içinde ürünü hazır hale getirebiliyorsunuz. Yaptığımız testlerde ürünün çok yüksek performans değerlerine ulaştığını gördük. Ev içinde dış etkenlerden pek etkilenmemesi de hoşumuza gitti. Dolaysıyla Archer VR1200 ev kullanımı için kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

    TP-Link  ailesi hakkında detaylı bilgi ve satın almak için buraya tıklayın

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN