Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel2018 yılının en iyi aksesuarları

    2018 yılının en iyi aksesuarları

    Artık yılın sonunda yaklaştık. Koca bir yılın nasıl geçtiğini anlamak gerçekten zor. İnsan yaşlandıkça zaman hızla akıp gidiyor gerçekten. Bu nedenle hayatınızdaki her yaşın her anın değerini bilmelisiniz.

    Tabi ki bu yazıya hayatla ilgili tavsiye vermek yerine, bu sene piyasadaki en iyi teknolojik aksesuarlardan bahsetmek için başladık. Bu nedenle lafı uzatmadan ana konumuza dönelim. Listede 5 adet farklı ürün sıralayacağımızı belirtelim.

    2018 yılında piyasaya sunulan en iyi aksesuarların bulunduğunu belirtelim. Yani daha önceden çıkan fakat kullanıcılarının gözünde bu sene değer kazanan teknolojik ürünleri listemize almıyoruz. Kısacası güncel olan ürünlerden bahsedeceğiz.

    Sony WH1000XM3 Kulaklık

    Kulaklık tarafında Sony’nin tekrar çıkış yaptığını son senelerde görebiliyoruz. Art arda üç senedir yenilenen modelleriyle kablosuz kulaklık anlamında üst seviye işler başardığını söyleyebiliriz. Fakat bu kulaklığı sıradan bir kablosuz kulaklık gibi belirtmek yanlış olur. Çünkü içerisinde aktif gürül önleyici bir çip var. Bu çiple birlikte dışarıdan gelen sesler algılanıyor ve ardından size bu seslerin tam ters frekansları gönderiliyor. Bu sayede dışarıdan gelen sesleri daha az işitmiş oluyorsunuz.

    Aktif gürültü önleme özelliğinin yanında ses kalitesininde bir hayli yüksek olduğunu belirtelim. Fakat sesleri beğenmek, renk beğenmek gibi kişiye özel olması nedeniyle herkes kesinlikle bu kulaklığı çok beğenir diye kesin bir kanı yok ama şu kesinliği belirtebiliriz. Piyasada bulunan en iyi aktif gürültü önleyen kulaklıklardan birisi.

    Apple Watch 4

    En popüler giyilebilir teknolojilerden biri olan ürün akıllı saatler oluyor. Telefonunuzla eşleştirebildiğiniz bir akıllı saat her zaman kullanışlı olacaktır. Bu nedenle listemize bir adet de akıllı saat alma kararı aldık. Bizim tercih ettiğimiz akıllı saat, Appple Watch 4 oldu.

    Kararlı ve hızlı yapısı sayesinde kullanıcılarını yarı yolda bırakmayan Apple Watch 4, bir önceki modele göre de bir hayli hızlı. Hızın bir akıllı saatte ne işe yarayacağını düşünüyorsanız, çeşitli uygulamaları kullanırken yavaşlarsa, emin olun belirli bir süreden sonra o ürünü kullanmaktan sıkıyorsunuz ve evinizin kenarında boşa para verdiğiniz bir cihaz olarak duruyor. Ayrıca Apple Watch’lara Spotify desteğinin geldiğini de belirtelim. Bu sayede telefonunuz yanınıza olmasa da akıllı saatiniz üzerinden dilediğiniz gibi müzik dinleyebileceksiniz.

    JBL T450BT Kulaklık

    Kulak içi kulaklık modellerinin dışında olacak ve fiyatıyla da avantajlı bir kablosuz kulaklık arayanlar için JBL’in T450BT modelini tavsiye edebiliriz. Kulaküstü tasarımı, farklı renk seçenekleri ve uzun pil ömrü sayesinde çok güzel bir seçenek olan JBL T450BT modeli, özellikle de müzik dinlemeyi sevenler için sevindirici bir hediye olacak.

    Bu modelin fiyat avantajını da düşünecek olursak, listemizde yer alıyor oluşunun ne kadar mantıklı olduğunu da anlayabiliriz.

    Samsung Galaxy Watch

    Tasarımsal açıdan daha fazla seçenek sunan bu saat rekabeti de güçlendirecek. 42 mm ve 46 mm olmak üzere iki farklı modeli olan Galaxy Watch, Samsung’un yeni kablosuz şarj standı Duo’yu da destekliyor. Bu iki farklı boyut seçeneğinde en büyük fark ise batarya kapasiteleri. 46 mm’lik saat 472 mAh bataryaya sahipken, 42 mm’lik versiyon 270 mAh bataryaya sahip.

    Donanım tarafındaysa bizleri çift çekirdekli Exynos 9110 işlemci karşılıyor. Bu işlemcinin çekirdek hızları ise 1.15 GHz olarak ayarlanmış. Yani elimizde oldukça güçlü bir akıllı saat var. İşletim sistemi tarafındaysa Tizen OS 4.0’a geçiş yapılıyor. Donanımsal olarak farkın yaşandığı bölümse LTE ve Bluetooth modellerinde ortaya çıkıyor. Bluetooth model 768 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanına sahipken, LTE (entegre SIM’li model) 1.5 GB RAM ve 4 GB dahili depolama alanını bizlere sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN