Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiNubia Z18 satışa sunuluyor

    Nubia Z18 satışa sunuluyor

    İddialı özellikleri ile dikkat çeken Nubia Z18 lanse edildi. İşte detaylar…

    Akıllı telefon üreticileri açısından ‘birden fazla markaya sahip olmak’ dikkat çekici trendlerden biri. Pazarlama uzmanlarının saygıyla karşıladığı bu yönelimin temsilcileri arasında Çin merkezli popüler mobil cihaz markası ZTE de var. Şirketin alt marka olarak konumlandırdığı Nubia, fiyat-performans odaklı seçenekleri ile tanınıyor. Bu kapsamda Nubia markasıyla yeni bir akıllı telefon duyurusu daha gerçekleştirildi.

    Nubia Z18 ismiyle gelen Android’li akıllı telefon, 18:9 en/boy oranına sahip Full HD+ çözünürlüklü 5.99 inçlik -oldukça büyük- ekranı ve Snapdragon 845 işlemcisiyle dikkat çekti. Ekranının ilginç çentik tasarımı da dikkat çekici…

    Çift arka kamerayla geliyor

    8 GB’ye kadar RAM, 128 GB dahili depolama alanı, Android 8.1 Oreo işletim sistemi, Qualcomm Quick Charge 4.0 destekli (hızlı şarj) 3450 mAh pili, Nubia UI 6.0 arayüzü, çift arka kamera sistemi öne çıkan diğer özellikleri arasında yer alıyor.

    Cihazın f/1.6 diyafram aralığına sahip 16 MP + 24 MP arka kameralarının yapay zeka desteğine sahip olduğu, 500’e yakın nesneyi tanımlayabildiği belirtiliyor. Cihazda ön kamera ise 8 MP fotoğraf çekimini mümkün kılıyor.

    Gece Siyahı ve Nebula Kırmızısı şeklinde isimlendirilen iki renk alternatifine sahip olan Nubia Z18’de satışların, belirli ülkelerde, 11 Eylül (bugün) itibarıyla başlayacağı kaydediliyor.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN