Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonGrundig’ten çevre dostu teknolojiler

    Grundig’ten çevre dostu teknolojiler

    Grundig, sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda yüksek kalite ve şık tasarımı inovasyonla birleştirme geleneğini bu yıl IFA’da bir adım daha ileriye taşıyor.

    Arçelik’in premium markası Grundig, 5 Eylül’e kadar Berlin’de devam edecek olan dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA’da, inovasyon ve tasarımı bir araya getiren en yeni ürün ve akıllı teknolojilerini sergiliyor.

    Sürdürülebilir bir geleceğe vurgu yapan Grundig markasının standında, Geri Dönüştürülmüş PET şişe kullanılan Çamaşır Makinesi Kazanı, su kaynaklarını koruyan Mikrofiber Filtre Teknoloji, plastik atıkları azaltan Geri Dönüşümlü Naylon, Geri Dönüşümlü Elektrik Süpürgesi gibi döngüsel ekonomiye katkı yapan çevre dostu teknolojiler dikkat çekti.

    Gıda israfını önleyen Freshmeter teknolojisi, yapay zekayı güvenlik ve konfor için kullanan akıllı ev teknolojisi HomeWhiz ve sesli komut özelliğine sahip TV’ler öne çıkan ürün ve teknolojiler arasında yer aldı.

    Grundig, sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda yüksek kalite ve şık tasarımı inovasyonla birleştirme geleneğini bu yıl IFA’da bir adım daha ileriye taşıyor. Grundig standında akıllı ev, sensör teknolojileri, kaynakları verimli kullanan, israfı azaltan, enerji tasarrufu sağlayan ürünler dikkat çekiyor.

    “İnovasyonun rafine bir zevkle birleşimi…”

    IFA’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Arçelik CEO’su Hakan Bulgurlu, “Grundig 70 yılı aşkın köklü mirasıyla dünyanın geleceğine sahip çıkarken, yenilikçi teknolojisiyle tüketicilerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. İnovasyonun rafine bir zevkle birleştiği Grundig ürünleriyle evinizde, sürdürülebilir bir dünya için gıda israfını azaltan, profesyonel mutfak deneyimi yaşatıyoruz…” dedi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN