Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımİddia: Yeni iPhone modelleri kutu içeriği ile şaşırtabilir

    İddia: Yeni iPhone modelleri kutu içeriği ile şaşırtabilir

    Apple’ın önümüzdeki Eylül ayı itibarıyla tanıtıp satışlarına başlayacağı 2018 model iPhone modellerinin kutu içeriğinde ilginç bir değişikliğin söz konusu olabileceği kaydedildi.

    Daha önceki iPhone modelleri için Apple adına üretim gerçekleştiren Cirrus Logic adlı tedarikçi tarafından doğrulanan bilgiye göre, 2018 iPhone’larının kutu içeriğinde Lightning-kulaklık jakı adaptörüne yer verilmeyecek. Bu sayede Apple’ın kullanıcıları Lightning – 3,5 mm kulaklık jakı adaptörü veya kablosuz AirPods satın almaya yöneltmek istediği belirtiliyor.

    Apple’ın Lightning – 3,5 mm kulaklık jakı adaptörü yaklaşık 60 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Eğer söz konusu ‘kutu değişikliği’ iddiası gerçek olursa Apple adına milyonlarca Lightning – 3,5 mm kulaklık jakı adaptörü satışı mümkün olabilir.

    Bilindiği üzere Apple, iPhone 7 serisiyle birlikte kulaklık jack’ına son vermiş Lightning girişini kulaklık girişi olarak dönüştürebilen ayrı bir aksesuar olan Lightning – 3,5 mm kulaklık jakı adaptörünü ise kutu içeriğine dahil etmişti. Söz konusu ekleme, sonraki nesil iPhone’larda da görüldü. Ancak iddialara göre bu sene tanıtılacak olan iPhone’larda Lightning – 3,5 mm kulaklık jakı adaptörü olmayacak.

    Merakla bekleniyor…

    Öte yandan iPhone 7 ve sonrasında Apple marka akıllı telefon satın almış milyonlarca kişi, bu aksesuara sahip olduğu için, eksikliği hissetmeyebilir. Bu avantaja sahip olmayan kullanıcılar ise muhtemelen ekstra bir harcama yapma durumuyla karşı karşıya kalabilir.

    Elbette tüm bunlar şimdilik birer iddia, nihai durum Eylül ayı itibarıyla netlik kazanacak.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN