Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımPanasonic P90 tanıtıldı

    Panasonic P90 tanıtıldı

    Japon teknoloji şirketi Panasonic, ultra-bütçe dostu bir Android işletim sistemli akıllı telefonla gündeme geliyor. İşte yeni modele dair detaylar…

    Teknoloji şirketleri açısından belli başlı pazarlarında geniş bir tüketici yelpazesinin değerlendirildiği Asya kıtasında, Hindistan’a yönelik olarak geliştirilen akıllı telefon modellerine arasına Panasonic P90 da katılıyor. Yeni akıllı telefon, giriş seviyesi donanım özelliklerini son derece bütçe dostu bir fiyat etiketiyle sunarak, bir hayli fazla sayıda potansiyel kullanıcının dikkatini çekmek istiyor.

    Şık bir tasarım sunduğu belirtilen Panasonic P90, ilgi çekici özelliklerle geliyor. Bunlar arasında başta 1.25 GHz’lik maksimum saat hızları sunan 8 çekirdekli Mediatek MTK6737 işlemcisi ve 5 inç ekranı geliyor. Nispeten ortalama büyüklükte olan ekranı HD çözünürlüklü.

    1 GB RAM’e sahip…

    Beklenildiği üzere 1 GB RAM’e sahip olan cihazda dahili depolama alanı 16 GB seviyesinde. 5 MP arka ve 5 MP ön kamera ile birlikte pek iddialı olmasa da video kaydı özelliği söz konusu.

    143 mm uzunluk x 71.8 mm genişlik x 9.3mm kalınlık ölçülerindeki modelde ağırlık ise 151 gram.

    2400 mAh pile sahip olan cihazda Android 7.0 Nougat önyüklü. Çift SIM desteği de dikkat çekiyor.

    Siyah, mavi ve altın renk alternatiflerine sahip olan Panasonic P90 için belirlenen fiyat etiketi ise 5.599 Ruble, yani yaklaşık 80 dolar.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN