Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunThe Crew 2 beta yayınlanıyor!

    The Crew 2 beta yayınlanıyor!

    The Crew 2 beta için tarih ve detaylar kamuoyuyla paylaşıldı. İşte ayrıntılar…

    The Crew, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yoğun ilgi gören video oyunları arasında konumlanıyor. Bu nedenle serinin beklenen 2. oyunu, meraklıları tarafından heyecanla bekleniyor. Ancak oyun severleri hayal kırıklığına uğratan bir durum yaşanmış, Mart 2018’de çıkışını gerçekleştireceği duyurulan oyun Haziran sonuna ertelenmişti.

    Şimdi gözler acaba bir başka erteleme yaşanır mı sorusuna odaklıyken yapımın geliştiricisi Ubisoft’tan adeta Dualshock cihazlarına ‘su serpen’ bir haber geldi…

    Resmi duyuruya göre The Crew 2 beta, 31 Mayıs’ta Xbox One, PC (Uplay) ve PS4 oyuncuları tarafından erişilebilecek. Oyuncular erken erişim şansı için kayıt olabilirler. Böylelikle yapımın beta versiyonu kısa süreyle de olsa denenebilecek, açıkçası bir oyunun satın alınma kararının yanı sıra ne seviyede keyifle oynanabileceği noktasındaki soru işaretlerine yanıt verebilme potansiyeli ele alınarak bu fırsatın kaçırılmamasını öneriyoruz.

    30 GB!

    The Crew 2 resmi web sitesinden kayıt sağlanabilir. Bu arada önemli bir ipucu, 30 GB’lik bir dosya boyutunun indirilmesi gerekiyor. Bunun pek de kota dostu bir durum olmadığını belirtelim.

    The Crew 2 beta içerisinde oyunlara katılmak için en fazla 3 arkadaş davet edilebilecek, ayrıca tam oyunun yanı sıra fotoğraf ve video düzenleme araçları da olacak.
    Oyunun ‘ilk dört disiplini’ olan

    • Sokak Yarışı
    • Powerboat
    • Raid Rally
    • ve Akrobasi oynanabilecek.

    Her biri yarış tarzında olan bölümler ilgi çekici olacak gibi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN