Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiEvinizi stadyuma çevirecek ses sistemleri!

    Evinizi stadyuma çevirecek ses sistemleri!

    2018 Dünya Kupası’nı evinde izlemek ve stadyum havasında bir heyecan yaşamak isteyenler, hem ses hem de görüntü teknolojileri konusunda oldukça şanslı! Tribünlerin en güzel detaylarından biri olan sesleri ve marşları, evinizde adeta bir stadyum deneyimi ile yaşamak isteyenler için çok güzel önerilerimiz var! Evinizi stadyuma çevirecek ses sistemleri listemiz karşınızda!

    Evinizi stadyuma çevirecek ses sistemleri!

    Dünya Kupası maçları, 4K çözünürlük ile yayınlanacak! Evinde 4K televizyona sahip olanlar, bu konuda son derece şanslı! Peki, ses deneyimi noktasında neler olacak? Bir ses sistemi ile yaşayacağınız deneyimi daha da iyi hale getirebilecek harika ses sistemleri sizleri bekliyor.

    LG NA9640 2300 W 4.2 Kanal Bluetooth Yüksek Performanslı AV Receiver Sistemi

    LG’nin şık tasarımı ile dikkat çeken ses sistem, NA9640, 4.2 kanal ses desteği ile birlikte, toplamda 2300W çıkış gücü sunuyor. 12 inç boyutlu dev hoparlörler, bluetooth bağlantı desteği, HDMI, optik ses girişi ve çıkışı, USB, 3.5 mm ve koaksiyel gibi zengin giriş çıkış seçenekleri sayesinde, futbol ve sinema deneyiminiz muhteşem seviyelere tırmanacak.

    SAMSUNG HT-J4550/TK 5.1 Ev Sinema Sistemi

    Evinizin ortasında sinema ve stadyum deneyimi yaşamanız için, güzel ve kaliteli bir ses sistemi olmazsa olmaz! Samsung’un şık tasarımı ile öne çıkan 5.1 Ev Sinema Sistemi, HT-J4550, 3D Blu-ray, Blu-ray Video, DVD-Video/DVD±R/DVD±RW, VCD 1.1 gibi oynatma formatlarına tam destek sunuyor. 500W çıkış gücü, HDMI, ethernet, USB ve FM Radyo gibi çeşitli seçenekleri ile evinizdeki tüm cihazlar ile kullanabileceğiniz bu ses sistemi, Dünya Kupası’nı çok daha keyifli bir şekilde izlemenize yardımcı olacaktır.

    LG OM7560: Tek kişilik DEV kadro

    Ev ortamınız, geniş ve kalabalık bir ses sistemine yeteri kadar izin vermiyorsa, tek başına şov yapacak bir ses sistemi, sizi fazlasıyla tatmin edecektir.

    Tek bir kabin ünitesi içinde yer alan ve tam 1000W çıkış gücüne sahip olan LG OM7560, DJ Efektleri ve otomatik DJ gibi eğlence bazlı teknolojileri de sahip. Tam 400W kapasiteli bir subwoofer sürücüsüne sahip.

    Kablosuz Parti Bağlantısı adı verilen özellik sayesinde, aynı cihazdan iki tane kullanarak, ortalığı titretecek ses seviyelerini elde edebilirsiniz! Bu sistem ile Dünya Kupası finalini izlediğinizi hayal etmeyi düşündünüz mü?

    PIONEER HTP 330

    Ses ve ses sistemi denildiği zaman akla gelen ilk markalardan biri, hiç şüphesiz ki Pioneer olur. Dünya Kupası’nda muhteşem bir ses atmosferi yaşamak isteyenlerin tercih etmesi gereken modellerden biri de, Pioneer HTP 330 modeli oldu.

    Pioneer’ın klasik çizgilerini barındıran bu model, toplamda 1000W çıkış gücüne sahip. USB ve HDMI bağlantıları sayesinde de, evinizdeki cihazları bu güzel ses sistemine kolaylıkla bağlayabilirsiniz.

    Ses sisteminde farklı renk arayanlara özel bir tavsiyemiz var!

    Ses sistemlerine baktığımızda, büyük oranda siyah rengin hakim olduğunu gördük. Siyah rengin dışında bir model arıyor ve şu an bu satırları okuyorsanız, Sony N9200 Ev Sinema Sistemine bakması gerecek.

    Sony N9200 Ev Sinema Sistemi

    Bu ses sisteminde yok, yok dersek hiç de yanlış olmaz! WiFi bağlantısı, Bluetooth, USB, HDMI, ethernet bağlantısı, optik ses giriş ve çıkışı, kablosuz hoparlörler ve çok daha fazlası bu ses sisteminde sizleri bekliyor.

    2018 Dünya Kupası’nı evinde izleyecek olanlar, 4K çözünürlüklü bir televizyon ve ses yetenekleri ile dikkat çeken bir ses sistemi ile stadyum ortamını evinizin tam ortasına taşıyabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN