Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelLG Q7 özellikleri netleşmeye başladı

    LG Q7 özellikleri netleşmeye başladı

    2017 yılınında pazara sunulan LG Q6’nın devam modeli olan Q7 için, ilk bilgiler gelmeye başladı. Orta segmentteki bu telefon hangi özelliklere sahip olacak? LG Q7 özellikleri şekillenmeye başlıyor.

    lg q7 özellikleri

    LG Q7 özellikleri netleşmeye başlıyor!

    18:9 ekran oranına sahip olan LG Q6 modelinin devamı olması beklenen LG Q7 için önemli gelişmeler yaşanıyor. Orta segmentte yer alan Q6, Snapdargon 435 işlemcisine, 5.5 inç ekanr boyutuna ve Full HD+ ekran çözünürlüğüne sahipti.

    LG Q7 modelinin de benzer özelliklerle geleceği tahmin ediliyor. Bir başka detay ise yapay zeka konusunda ortaya çıktı. FCC tarafından yapılan lisanslamada, ThinQ takısı yer almıyor. LG’nin son dönem telefonları, yapay zeka desteğine ve ThinQ ek adına sahip. Yeni modelin de, 5.5 inç boyutlu Full HD+ ekrana sahip olması gündemde. Çift kamera ise düşük de olsa bir ihtimal.

    Q7 modelinde ise böyle bir takı yok. Bu da telefonun kamera özellikleri noktasında yapay zeka ile desteklenmeyeceğini gösteriyor. LG Q7’nin FCC onayı ile geleceği kesinleşti ancak telefonun piyasaya çıkış tarihi hakkında bir detay yok.

    Tahminler ise, bu modelin IFA 2018 teknoloji fuarında duyurulacağı yönünde.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN