Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMediaMarkt 10. yılında 10 çifti teknoloji başkentlerine yolladı!

    MediaMarkt 10. yılında 10 çifti teknoloji başkentlerine yolladı!

    Avrupa’nın en hızlı büyüyen elektronik perakendecisi MediaMarkt, 50 yıllık tecrübe ile Türkiye’deki 10. yılını muhteşem bir yarışma ile kutladı. MediaMarkt mağaza ve web sitesinden 200 TL ve üzeri alış veriş yapan müşterilerine 10 teknoloji başkentinden birine çift kişilik tatil çekilişine katılma hakkı verdi.

    Şanslı MediaMarkt müşterisine büyük sürpriz!

    2 milyona yakın kişinin katıldığı çekilişte Ankara, İstanbul, Kayseri, Erzurum, Eskişehir, Kütahya gibi Türkiye’nin dört bir yanından 10 MediaMarkt müşterisi muhteşem bir çift kişilik tatilin kazananı oldular.

    Kazanan çiftler 2-6 Nisan tarihlerinde, 4 gece 5 gün Tokyo, Hong Kong, Singapur, Seul, Stockholm, Lüksemburg, Stuttgart, Berlin, Kopenhag ve Amsterdam gibi teknoloji başkentlerinde konaklıyorlar.

    Kazananlardan biri olan Sedat Çakar’a keyifli bir sürpriz hazırlandı. Kendisini evinde Mediatrend yazarı ve ShiftDelete.Net‘in kurucusu Hakkı Alkan ziyaret etti. Hong Kong seyahati ve MediaMarkt üzerine sohbet ederek sürpriz hediye kendisine verildi. Bu keyifli anları hemen aşağıda bulunan videodan izleyebilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN